2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده اش میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4571 بازدید | 127 پست
من یه نمونه از همسر همچین آدم بی منطقی هستم

به شوهرت و ننه اش رو نده بگو مادرت فرشته است تو خونه خودش برو هر چقدر دلت می خواد بهش خدمت رسانی کن ولی برای من یه زن معمولی دوست ندارم کاری به کارش داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم عینه شه وجود‌ دارن

لحن صحبتش مشخصه دنبال بحث منطقی نیست رهاش کنین اصلا بعید میدونم به سن ازدواج رسیده باشه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
این آقا داره عمدا اینجوری صحبت میکنهبعید میدونم همسر شما عین این آیا بیمار باشهمن وابسته دیدم ولی ان ...

نه انگار اصلا خود شوهرم داره حرف میزنه هرجوری بگم‌ ناراحت میشه کلا جزو مقدسانه مادرش کلا هرجوری حق با مادرشه حالا خدا بهم رحم کرده‌ مادرش جز آویزون شدن برا بیرون رفتن علتقه ای به همسرم نداره که بخواد پرش کنه و اینا علاقه از سکت اینه فقط 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نه.ماهم به پدرومادرخانم حتی بیشتراز خوددخترشون احترام میزاریم

ربطی نداره 

الویت اول و آخر همسرم منم 

همونجور که همسرم الویت اول و آخرمه

غیر این باشه خداحافظ 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وای وای درد من همینه شوهر بی خاصیتش باعث شده آویزون بچه هاش بشه بی دست و پا که تنها هیجایی نمیتونه ب ...

به خدا اشتباه میکنید با مردای بچه ننه و وابسته که چسبیدن به مامانشون ازدواج میکنید . و تو همه چیز هم کوتاه میایید 

من اول از همه مستقل بودن همسرم و ارتباط خوب پدر و مادرش و شرایط مالی پدر و مادرش برام مهم بود که بعدا قرار نباشه همسرم تامین کننده ی مالی و عاطفی بقیه باشه 

و باهاش شرط و شروط کردم روزی که فقط یه نفر به جز من الویت اولت باشه و بخوای مصلحت زندگیمون و آرامش منو بهم بریزی ، عالم و آدمو الویت اول و آخرم میذارم و میبوسمت و میذارمت کنار و بای بای 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ن.میدونی زن بایدخودشوثابت کنه وقتی بیش از ۱۰سال گذشت ثابت میشه.امامادرثابت کرده.موضوع مهم این هست عل ...

ببین نگو از یک مرد بپرسی

بگو از یه نر ایرانی بچه ننه

خیلی شیره جان سوزی نیستین که ما بخوایم خودمون به شما ثابت کنیم اونم برای نر بچه ننه ای که فرق بین مادر و همسر رو نمیدونه و از یه دختر که به قول مزخرفات خودتون احساساتیه و عقل نداره، احساساتی تر و بی عقل تر هستید

اول بزرگ شو بعد زن بگیر وگرنه تو بغل مادرت بخواب