2777
2789
عنوان

فردا پسرم جشن آب داره ولی میگه گلوم درد داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست
اگه فقط گلو درد بود مشکلی نبود ولی اگه تب داشته باشه لذتی نمیبره باید استراحت کنه

تبو مطمئن نیستم داره یا نه چون خونمون خیلی گرم بود بلند شدم رادیاتو کم کزدم

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبو مطمئن نیستم داره یا نه چون خونمون خیلی گرم بود بلند شدم رادیاتو کم کزدم

نشاسته هم برا تسکین گلو درد خوبه یه قاشق چایخوری پر نشاسته رو داخل یک لیوان آب حل کن بزار رو حرارت هم بزن بعد گرم بده بخوره تا گلوش خوب بشه 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

اره به فکر هزینه ای که کردی باش😦😧😧😧😧😒

بخاطر هزینه نیس همش.کل متنو بخون چون پارسالم همش تو جشن ها مریض میشد و بچه خودش ذوق داشت هم هزینه میرفت هم خودش از جشن میموند چون دلش میخواست باشه تو جشنا. الان زیر بغل مارو پیدا کردی؟

انشاالله حالش خوب باشه تا پسفردا

بهش فرنی بده ، اگه درد ویروسی باشه زود خوب میشه

پسر کوچیکه من یه روزه گلو درد شدیدش خوب شد 

الان پسر کلاس اولیم مریضه زیر سرمِ😶

بچه ها تا بزرگ بشن روح و روان برای مادر نمیمونه

نشاسته هم برا تسکین گلو درد خوبه یه قاشق چایخوری پر نشاسته رو داخل یک لیوان آب حل کن بزار رو حرارت ه ...

باشه ممنون

بخاطر هزینه نیس همش.کل متنو بخون چون پارسالم همش تو جشن ها مریض میشد و بچه خودش ذوق داشت هم هزینه می ...

درک میکنم دختر منم پارسال شب یلدا پاش تو آتل بود با زور گفت میرم بچه ها ذوق دارن برا جشن ها ماهم برا همین دوست داریم شرکت کنن تو دلشون نمونه

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

انشاالله حالش خوب باشه تا پسفردابهش فرنی بده ، اگه درد ویروسی باشه زود خوب میشهپسر کوچیکه من یه روزه ...

نه اشتباه نوشتم منظورم همین شنبه بود. والا پسره من تو مریضی رکورد زده

درک میکنم دختر منم پارسال شب یلدا پاش تو آتل بود با زور گفت میرم بچه ها ذوق دارن برا جشن ها ماهم برا ...

اره اینم همش تو جشنا مریضه ادم دلش میسوزه اخه چرا همش تو جشنا