اینارو بهتون یاد میدم خیلی عالی ۷سوره توحید رو به کف دستتون بخونید به طرف مقابل یواشکی نگاه کنید دست رو مچ کنید نیت کنید خدایا بحق قل هووالله که فلانی بحرفم گوش کنه یا مثلا فلان چیز و نگه یا هرنیتی بعد مچ دست رو باز کنید فوت کنید کف دست بازشد رو بسمتش من خیلی انجام میدم اثرعالی داره روهمسرم
دوم اینکه بیخیال باش حساس نشو
سوم اینکه سخنرانی های دکترشاهین فرهنگ باعث شد بشدت زندگیم متحول شه خیلی خیلی خیلی عالی بعدا شوهرم علاقه مندشد الان چندساله شوهرم دیگه دهن بین خانواده ش نیست و منطقی و مثبت فکرمیکنه آقای دکتر واقعیت هارو براساس تجربه و تحقیق میگه مثل بقیه نیست که چیز مندآوردی رو از جایی بلغورکنن ایشون درس خوندن تو این زمینه و آزمایش های علمی انجام دادن خودش آمریکا درس خونده ولی حرفهاشو از لای قرآن میگه کلی هم شاد میشی همم به حال امروزه خودمون میخندیم که چرا برای چیزهای بی ارزش وقت گذاشتیم فکر کردیم
برای شما سخنرانی خانواده موفق خوبه تکنیک عشق و نامه عالیه ولی اول رهایی از نگرانی رو چندبار گوش کنید مثلا آهنگ گوش میدی یا بیرونی یا کارای خونه بلاخره وقت پیدامیشه من اینقدر گوش میدم کل سخنرانی هاشو که شده برام قرص آرام بخش هروقت گرفتاری ناراحتی یا حتی بیکارم همینجوری هر روز گوش میدم برای همه چی صحبت کرده جالبه کلی هم شاد میشی چون انرژی منفی دفع میشه ایشونم شوخ طبع توی روبیکا کانال 👇👇👇
ghanon_jaazb@
اگرم مسئله درمانی یا هرچی فکرتو درگیر کرده مثلا عفونت سردرد بیماری هرچی اینم عالیه این دوتا معجزه های زندگی منن هرروزم رو با اینا میگذرونم ایشون استادنظری زاده هستن طب اسلامی رو میگه کلی غذاخوشمزه اصلاح سبک زندگی منم با ایشون یک ماه بیشتر آشنا شدم با کانالش معجزه کرد برام عفونت داشتم بدنم سرد بود مدام کمردرد و یکسری چیزا فقط باحذف یا خوردن بعضی مواد غذایی معجزه کرد
کانال ش توی ایتای 👇👇👇
tadris14@