2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم هیچ رفیقی ندارم❓همش میپرسه چرا دوست و رفیق نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 58 پست
بهترین یارتون بعد همسربشه بچه من این زندگی وحشتناک روکه گفتم خیلی خیلی خیلی خیلی از این دردناک تربود ...

ای خدااااااای من😭💔والا هرگز بااون خواهرت که دشمنه ارتباط نگیزی ها ازاون دوسته خطرناک تره برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اداری؟مگه کار تو اداره مدرک لیسانس نمیخاد با 21سال سن لیسانس داری؟

مدرسه رو جهشی خوندم گلم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

شغل اداری صبح از ۹تا۲ ظهر عصر هم هفته ای یکبار از ۵تا۹شب

اسی رشتت چی بوده شغل دولتی داری؟؟

یه سوال دیگه احساس تنهایی نمیکنی دوست نداری؟

منم ندارم شوهرم ندارم خیلی روزا غصه میخورما😭😞

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
سلام اصلا دوست داشتن در زندگی مهم نیست من خودم دوستایی داشتم که متاسفانه متوجه شدم حتی به خانواده هم ...

اخی عزیزم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

چ شوهر خوبی من با اینکه سنم بالاس هنوز اجازه رفت و آمد با دوست و ندارم انگار یک دختر بچه ام،چند شب پ ...

فعلا نامزدیم ممکنه بعداز عقد اخلاقش عوض شه پس فعلا نمیشه حساب کرد ک خوبه یا بد😂

فعلا نامزدیم ممکنه بعداز عقد اخلاقش عوض شه پس فعلا نمیشه حساب کرد ک خوبه یا بد😂

اسی خب همونو بگو نامزدی تازه بعد ازازدواج محاله مردا ازرفیق بازی زنشون خوششون بیاد مگر اینک منظوری داشته باشن توو نامزدی طبیعیه بخواد با دوستاتم باشی وهی وردلش نخواد باشی ولی هی بگه غیرطبیعیه ولی بگو حتما دوست ندارم خودم دوست صمیمی داشته باشم والسلام خحالت نداره که