2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم هیچ رفیقی ندارم❓همش میپرسه چرا دوست و رفیق نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 58 پست

اتفاقا بهتره بگی من از اولش هم دوست داشتم بهترین لحظاتموباخانواده بگذرونم وازرفیق بازی خوشم نمیاد. وقتی مادربزرگم چندروز دربستربیماری افتاد فقط بچه هاش بودند شب وروز کنارش بودند.یاوقتی یکی از بستگان تصادف کرد فقط خانواده اش بودند که تاآخرین لحظه ازش پرستاری کردند رفیق ها نهایتش ۱۰ دقیقه عیادت کردندورفتند. هروقت هم پول لازم شدفقط خانواده دادند پس من فهمیدم درسخت ترین لحظات خانواده بامن بوده پس باید دربهترین لحظات هم من کنارخانواده ام باشم من زندگی وخانواده خودمودوست دارم وبهترین رفیقم بین انسانها خانواده ام هستند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو رفیقم تویی خب رفیق دیگه میخوام چیکار ...

میگم اما میدونم ته‌دلش مسخرم میکنه💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بگو هیچ وقت اهل رفیق بازی نبودم کلا آدمی بودم که دوستی ادامه دار رو دوست نداشتم بگو کلا سیستم خانواد ...

خجالت میکشم اینو بگم اما بهش گفتم من رفیقم تویی و خانوادم چونکه خواهر برادر ندارم خانوادم حساس یودن و بیشتر با اونا وقت گذروندم 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

شاید هی بهشگیر میدی باهام وقت بگذرون اونم میگه یکم از وقتت با دوستات بگذرون؟ خجالت داره مگه دوست ندا ...

ن بابا اصلا ب این چیزا ربطی نداره مثلا باهم بیرونیم میگم خب دیگه ببرم خونه بعد جلوی در خونه بهش میگم بیا بالا شام بخور میگه نه بعدش میگه میخوای بجای خونه ببرمت خونه دوستت؟💔

کارت چیه ؟

شغل اداری صبح از ۹تا۲ ظهر عصر هم هفته ای یکبار از ۵تا۹شب

راحت بهش بگو دوستی ندارم

نمیدونی چقدر سخته

اتفاقا بهتره بگی من از اولش هم دوست داشتم بهترین لحظاتموباخانواده بگذرونم وازرفیق بازی خوشم نمیاد. و ...

خجالت میکشم بخدا اما قبلا بهش گفتم من رفیقم تویی و خانوادم چونکه خواهر برادر ندارم خانوادم حساس یودن و بیشتر با اونا وقت گذروندم 

میگم اما میدونم ته‌دلش مسخرم میکنه💔

منظورش چه جور دوستیه؟ اصلا از اینجور سوالا خوشم نمیاد دلیلی نداره که بدونه دوستی داری یا نه الان میپرسه کین فردا میگه چرا نمیاریشون ببینمشون وووو معمولا عاقبت خوبی نداره بهش بگو من حد و مرز رو رعایت میکنم دوستام جای خودشون هستن و کار و زندگیم جای خودش. اتفاقا همینجوری که هستی بهتره امثر این دوستیای صمیمی به دعوا و خیانت ختم میشه

منظورش چه جور دوستیه؟ اصلا از اینجور سوالا خوشم نمیاد دلیلی نداره که بدونه دوستی داری یا نه الان میپ ...

بخدا از طرفی خیلی خوشحالم ک رفیق ندارم اونم توی این دوره زمونه و بقول شما ب خیانت و هزارتا دعوا و گرفتاری دیگ ختم میشه

امــــــــا از یک سمتم خیلییییییی خجالت می‌کشم💔

نه حساس نیس میخواد بگه من اومول هستم💔

ببین من هرروز با دوستام بیرون بودم ولی الان همشون نامزد کردن کمتر میبینمشون واقعیت خیلی تنها شدم نسبت به قبل ولی این موضوعو راحت بیان میکنم ک من دوستام ازدواج کردن و خب سرگرم زندگی ان و درکش برای شنونده منطقیه توام واقعیتو بگو که شرایطم طوری نبود ک صمیمی بمونم چون راحت نمیتونستم رفت و امد کنم مسخره ام نمیکنه اون کجکاوه شاید فک میکنه مشکلی هست

خجالت میکشم بخدا اما قبلا بهش گفتم من رفیقم تویی و خانوادم چونکه خواهر برادر ندارم خانوادم حساس یودن ...

خوب گفتی. بهتره باهمدیگه عشق بازی کنین تادیگران. الان چ وقت رفیق بازیه. من که رفیق بازیو قبول ندارم 

عجب خنگیه. الان همه از خداشونه همسرشون رفیق باز نباشه، این برعکسه. شما مثل زگیل بهش نچسب که هی آرزو کنه کاش سرت یه جا گرم باشه که کمتر بهش بچسبی، بعدم بهش بگو دوست زیاد دارم ولی فقط تو محیط درس و کار، نکشوندم داخل خونه ، نیازی نداشتم .

عزیزم خب بهش بگو من دیگه وقتی نمیکنم بخوام با دوستام صمیمی بشم

بگو ی شیفت ک میرم سرکار یه شیفت هم باید ب خودم برسم

واسه رفیق صمیمی باید وقت بذاری بری بیرون باهاشون دورهمی شرکت کنی

در ضمن دوست صمیمی خیلی خوبه اگه دوست خوب دیدی حتما باهاش صمیمی بشو گاهی زنها نیاز دارن ب تنهایی بدون همسر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست