2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب یه پسر بچه فقیر دیدم اول دعواش کردم بعد که توضیح داد بغل کردم

عزیرم تعبیر خوابتون اینه که باید به نیازمندان برای رضای خداوند کمک بکنین سعی کنین روزانه صدقه کنار بزارین

خواب دیدم که یه پرنده اومد توی حیاطمون گنجشک بود پاهاش یا نخ بسته شده بود و به پاهاش یه طلسم بود که وقتی بازش کرپم و پرنده رو پر دادم رفت توی طلسم اسم ما نبود و اسامی غزیبع بود 

تعبیرش چیهههه♥️♥️

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خواب ببینی یکی از دخترهای فامیل که خیلی خوشگله ،زشت و ضعیف و لاغر و قد کوتاه شد.تعبیرش چیه؟

عزیزم تعبیر این خواب ینی اون شخص به ظاهر زیبا و همه چیز تمام است ولی ممکنه در باطن مشکلاتی داشته باشه ممکنه اتفاقی بی افته باعث سرخوردگی و آسیب اون شخص بشه

خواب دیدم که یه پرنده اومد توی حیاطمون گنجشک بود پاهاش یا نخ بسته شده بود و به پاهاش یه طلسم بود که ...

عزیزم تعبیر این خواب اینه که شما شک دارین طلسم شده باشین ولی تو خواب بصورت واضح دیدین که کسی برای شما کاری انجام نداده پس خیالتوت راحت باشخ

عزیزم تعبیر این خواب اینه که شما شک دارین طلسم شده باشین ولی تو خواب بصورت واضح دیدین که کسی برای شم ...

دمتتتتت گرمممم ممنونننننن دقیقااااا درست گفتی

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عزیزم پخش کردن نذری تو خواب نشانه از حاجت روایی هست انشالله

انشالله 

چندتاحاجت دارم نمیدونم کدومشه ولی تواین خوابم جاریامم خوشحال بودن وداشتن اونام یه چیزی پخش میکردن تومسجد