2777
2789
عنوان

من تعبیر خواب بلدم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت پیش خواب دیدم توو خونه ای ک توو بچگی اونجا بودم داشتم توو حیاطش ی عالمه کبوتر و جوجه کبوتر و تخم کبوتر میچیدم توو سبد جا میوه ای اولش خودم تنها بودم بعد چند نفری کمکم میکردن

کبوترای سیاه و مشکی و سبز بودن

پدر پنگوئن و مادرشون غاز بود

یکی از کبوترا اون ته ته سبد سوخت یا کبوتر مشکی بود یا سبز یادم نیست خیلی ناراحت بودم سر اون کبوتر

راستی شاهد بیرون اومدن کبوتر از تخم بودم

عادی سازی نکنید!!!نیکا دیگه نمیتونه آهنگ بخونه. مهرشاد نمیتونه پیتزا درست کنه. سارینا خط چشم کشیدن یاد نگرفت. کیان رنگین کمان رو دیگه نمیبینه. خدانور نتونست شناسنامه بگیره. حدیث دیگه نمیرقصه. حنانه لباس عروسشو نپوشید. نوید دیگه کشتی نمیگیره. پژمان عروسی داداش رو ندید. حمیدرضا دیگه موتور سوار نمیشه.مهسا نتونست گوینده بشه. پونه و آرش نتونستن ماهگرد بگیرن. یلدا دیگه تولدشو جشن نمیگیره. مجید رضا تتوی شیر و خورشیدش شکست. ایلار دیگه خانم دکتر نیست. یادتون نره ها باشه؟ امضا تا ابد و یک روز خواهد ماند             عرب: این زنان هستند که مارا تحریک میکنند و اگر متواضعانه لباس بپوشند مشکلی نخواهد بود.           کوروش بزرگ : حجاب زنان پلک های مردانمان است چشم که هرزه باشد هرچقدر هم که حجاب داشته باشی همانطور که بخواهند تورا تصور میکنند. حرام زادگان عرب پرست ریپلایی ننمایید. 

همش خواب درخت میوه میبینم. بیشتر هم خواب درخت هلو. دیشب خواب دیدم  در حال چیدن میوه هستم فقط هلو رو به خوبی یادمه بقیه رو یادم نیست چه میوه هایی بودن.  چنان هلوهاش بزرگ بودن که تو بیداری هم به اون بزرگی تا الان هلو ندیدم بعد دوتا هلوی بزرگ  چیده نشده هم رو درخت بود که نصفه بودن.( یعنی هر بار خواب هلو میبینم هلوهاش خیلی خیلی بزرگن تا الان سه بار دیدم) 

اون ها هم حاجت هایی در دل دارن و شما اینو تو خاب دیدی

مرسی عزیزم

من فکرمیکنم حاجتامون یکیه

ماهممون یه سری مشکلات توزندگیامون داریم مادرشوهرم بزورخونه ومغازه ای روکه همه سهم داشتن به نام خودش کردبرادرشوهرام هرچی گفتن سهممون روبده برای خودت یه خونه ی ویلایی بخرمادرشوهرم اصلاقبول نکردبااینکه حقوق وبیمه تکمیلی داره واصلانیازی نداره به اون خونه ومغازه درواقع بافروختن اونجامشکل همگیمون حل میشه ولی مادرشوهرم حاضرنیست هیچ پولی دست پسراش بیفته که مباداعروساخرج کنن دخترخودشم سرهمین قضیه گرفتاره وجالب اینه که توخواب بچه های خواهرشوهرمم میدیدم خوشحالن ونشستن تومسجداونام میخوان چیزی پخش کنن من حدس میزنم این مشکل حل بشه وهممون ازگرفتاری دربیایم 

من خواب دیدم غروب بود تنهای جای بودم هیچکس نبود خیلی میترسیدم توی خواب تنها جای کع میخواستم خودمو نجات بدم بالای کوهی بود اون هم تنهای نمیتونستم برم یهو مادر نامزد قدیمیم به نامزدقدیمیم اشاره کرد کمکش کن من هم خودم تند تند از کوه رفتم بالا نرسیده به بالا برام سخت بود یهو اون با داییم آومدن دستتمو گرفتن بردن بالا

عزیزم من دوتاخواب صبح بعدازنمازدیدم یکی اینکه دیدم روی ساق پاهام یه عالمه موی بلندوسفت وضخیم وبلنداندازه ۳۰سانت دراومده ازهرریشه موچندشاخه مودراومده بعدباخودم میگفتم اگرشوهرم به حرفم گوش میداداین موهایادرنمیومدیامیتونستم ازبیخ بکنم...یه خواب دیگم بیدارشدم دوباره خوابیدم نزدیکای ظهردیدم ازبالاصاعقه میزنه خونمون جای صاعقه میسوزه به شوهرم گفتم پاشوازینجابریم اهمیت ندادمن چادرسرکردم گفتم اگه نیای من بابچه هامیرم دوباره یه صاعقه باصدای بلندزدمن خیلی ترسیدم ازجایی که صاعقه زده بودپریدم دست بچه هاموگرفتم ازخونه رفتم برگشتم دیدم شوهرم همونجوری نشسته داره جای صاعقه رونگاه میکنه منم داشتم ازکارش حرص میخوردم این دوتاخواب هم عجیب بودبرام هم اینکه امروزپشت هم دیدم طوری نشه😐

من خوابام همیشه معنی داره مثلا قبل جنگ دیدم هواقرمزشدبعدسیاه شدبعداومدم کوچه عطش داشتم یه قطره آب پیدانمیشدبخورم که انقدرخداروصدازدم بارون باریددهنموبازکردم که آب بارون بره دهنم،که به یکی گفتم گفت جنگ میشه وبعدم مصیبت وعزاداری وبلا بعدم کم آبی میشه ولی لطف خداشامل حالت میشه بعدش،این خوابوآخرفروردین امسال دیدم بعدش جنگ شد