2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 121 پست

اگه اینطوریه باید نسل بشر منقرض بشه کلا هیچکی تولید مثل نکنه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین

میل به تولید مثل تو همه موجودات زنده وجود داره.

ولی خب فرق ما با بقیه موجودات زنده اینه که اختیار داریم و میتونیم فراتر از غریزه عمل کنیم.

اما خب بعضیا ترجیح میدن همون اتوپایلت و طبق امیال غریزیشون زندگی کنن.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

من متاهلم طرز فکرتو قبول دارم

ولی ته ته دلم مادر شونو دوس دارم 

شاید بیارم شاید نه

در سالهای اینده باید دید چجوریه شرایط کشورمون

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من خودم انقدددددر اینجا استرس دارم فقژ با فکر اینکه بالاخره میمیرم تموم میشه اروم میشمجرا باید تو جه ...

هیچی برام مهم نیست هر اتفاقی بیوفته مهم نیست فقط این مهمه بعدش واقعا همه چی درست شه

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴