2777
2789
عنوان

با معلمی که جواب نمیده چه کار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 42 پست
چهارشنبه گفت تا ۱۲تکلیف بفرستید شخصی منم عجله عجله تا ۱۱و ۴۳دقیقه فرستادم ،خب یعنی چی اخه

ول کن چرا حساسی تاریخ و ساعت پیامت هست  دیگه 

خیلیاشونم نگا نمیکنن فقط صرف اینک ب دانس اموز تکلیفی داده باشن میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دبیر ادبیاتین؟؟

نه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
ول کن چرا حساسی تاریخ و ساعت پیامت هست دیگه خیلیاشونم نگا نمیکنن فقط صرف اینک ب دانس اموز تکلیفی دا ...

ادم خوش اخلاقی حالا نمیدونم واقعا دلیل چی هست 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
تکلیفو که بچه ها باید سر کلاس یادداشت کنن ولی عزیزم ابتدایی یه مقدار متفاوتهمخصوصا پایه های اول تا س ...

ماها چجوری یاد گرفتیم پس بدون کمک اخه 

بهانه های جدید 

قبل کرونا چجوری یاد میگرفتن بچه ها😂😂 

اره هرکار اونا میکنن درسته 

یعنی شعور نداره

بخدا چهارشنبه ساعت ده صبح پسرم بیدار کردم بدون صبحانه گذاشتم پای درس و مشق مریض هم بود تا نوشت شد 11و 43

بقیشم تا 12و نیم فرستادم دیگه نمیدونم

ماها چجوری یاد گرفتیم پس بدون کمک اخه بهانه های جدید قبل کرونا چجوری یاد میگرفتن بچه ها😂😂 اره هرکا ...

قبل کرونا یا زمان ما مشق نبود مگه؟

اتفاقا من یادمه خیلی بیشتر از اینا بود

الان تکالیف هدفمند تر شدن

من یادمه مشقو با هدف یادگیری ما نمیدادن 

با هدف عذاب میدادن 😄

مثلا سه بار رونویسی از فلان شعر 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

من معلمم و حدود ۲۵۰ تا دانش آموز دارم، همیشه میگم کاری داشتید بگید نماینده تون به من بگه چون پیامها زیاد میشن و گم میشن، باز مثلا چندین دانش آموز میان پیام میدن، اکثرا هم چیزای الکی میپرسن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من معلمم و حدود ۲۵۰ تا دانش آموز دارم، همیشه میگم کاری داشتید بگید نماینده تون به من بگه چون پیامها ...

من طبق گفته خودشون فقط تکالیف فرستادم که ببینن تو شاد نوشته بود بفرستین حتما 

من معلمم و حدود ۲۵۰ تا دانش آموز دارم، همیشه میگم کاری داشتید بگید نماینده تون به من بگه چون پیامها ...

بعد پسرم تازه اومده کلاس این معلم زیاد با نحوه تدریس اشنایی ندارم 

اره ولی اولیا دیگ درگیر نبود

آخه یه سری چیزا رو بچه نمیتونه تنهایی انجام بده

مثلا خودش به خودش املا بگه؟

و اینم در نظر بگیرید که حساسیت والدین به نسبت قبل خیلی بیشتر شده

به قول گفتنی قدیمیا نمیدونستن بچشون کلاس چندمه 😂

الان خانواده ها حساس ترن و خودشونم می‌خوان نظارت و کنترل داشته باشن، پس طبیعتاً وارد این ماجرا هم میشن 

آخه یه سری چیزا رو بچه نمیتونه تنهایی انجام بدهمثلا خودش به خودش املا بگه؟و اینم در نظر بگیرید که حس ...

معلم ها هم خیلی اولیا رو میکشونن مدرسه واقعا ما نمیتونیم دم ب دقیقه بیام هزار تا گرفتاری داریم اگه مشکلی هست واقعا خودشون تذکر لازم رو بدن 

معلم ها هم خیلی اولیا رو میکشونن مدرسه واقعا ما نمیتونیم دم ب دقیقه بیام هزار تا گرفتاری داریم اگه م ...

من نمی‌دونم معلم فرزند شما چطوریه، ولی متاسفانه معلمای ماده ۲۸ چون درس معلمی رو مفصل نخوندن ممکنه یه سری رفتار ها داشته باشن که یه معلمِ تحصیل کرده در دانشگاه فرهنگیان اونارو نشون نده

ولی در کل اگه اعتراضی دارین بهتره به نماینده بگین یا حضوری صحبت کنین 

کلا سعی کنین مدرک از خودتون نذارید