2777
2789
عنوان

با معلمی که جواب نمیده چه کار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 42 پست
ماست سیاهه؟ شما میگید اره ول کنید پس چن سال بعد گند اینکار در میاد

عجببب 😄

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌دونم معلم فرزند شما چطوریه، ولی متاسفانه معلمای ماده ۲۸ چون درس معلمی رو مفصل نخوندن ممکنه یه ...

ممنونم از از اینکه وقت گذاشتید 🙏🌹

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
واقعا شغل معلمی خوب نیست ادم معلم شه بعد فحش بخوره همه هم از ادم انتظار داشته باشن وقتی می بینم اینج ...

من خداروشکر هرگز بی احترامی نکردم به معلم همیشه سعی کردم ولی با ادبی باشم و این جزئی از شخصیت منه و اگر فرزندم مشکلی داشته باشه واقعا بهش تذکر میدم که رفتارشو اصلاح کنه و هرگز احساساتی تصمیم نگرفتم ولی نباید به اولیا بی احترامی بشه و اینکه سر هر مسئله ای ما ازرده بشیم 

بجز پایه اول کلا شاد اشتباهه هم معلم رو پیر می‌کنه هم اولیا رو

درسته واقعا اکثر اوقات هم پیام ها بالا نمیاد و ما بلا تکلیف میمونیم 

دوم

شاید اوایل سال اوکی باشه 

ولی از ماه های بعد تا میتونید اصرار کنید کلا شاد رو قطع کنند 

به خدا همه رو از زندگی می اندازه 

تکلیف رو گوشه تخته بنویسه معلم همه یادداشت کنن تمام 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...