2777
2789

بخاطر مسائل مالی و خسیسی بیش از حد شوهرم مجبورم کار کنم ....من دارم مدرک شینیون و کوتاهی مو و اصلاح میبینم دخترم وابسته منه اول قرار شد مادرم بیاد شهر ما مدتی کنار دخترم باشه تا من برم کلاس و بعدش برم آرایشگاه اومد دخترم نموند اونم رفت گفت دیگه نمیام پیشم نمی‌مونه ..

شوهرمم سرکار هست تا شب شاید هفته ای یک روز دوروز بتونه ساعت ۴ عصر بیاد پیش دخترم...شهرمون کوچکه آرایشگاه زیاده اما آرایشگاه معروف و بزرگ فقط دوسه تا هست اونا هم خودشون شینیون کار دارن یکیش گفت می‌خوام اونم گفت بچتو نباید بیاری ...خیلی ناراحتم یعنی این همه هزینه الکی کردم؟!

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من رو مادرم حساب کرده بودم ...

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بچه کار کردن سخت میشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
وایستا بچه بزرگ شه

خب بچم بزرگ بشه ۱۰ ساله هم که بشه بازم اینجا تنهاست عصر ها بازم پنجشنبه جمعه ها که مدرسه و مهد تعطیله اون تنهاست تو خونه چه چیزی تعقیر می‌کنه ؟

خب بچم بزرگ بشه ۱۰ ساله هم که بشه بازم اینجا تنهاست عصر ها بازم پنجشنبه جمعه ها که مدرسه و مهد تعطیل ...

خوب تنها باشه بسپارش به حضرت زهرا والا من داداشم کلاس اولی بود مادرم می‌رفت آرایشگاه کار می‌کرد  خودم تنها هم میموندم تو خونه حتی داداشم نبود من اون زمان ۹ ساله بودم 

اگه بچه سر به هوایی هست نذارش 

ولی اگ آروم و عاقله بذارش خونه و بهش بگو درو برای هیجکس باز نکنه مگه اینکه قبلش زنگ بزنه و از تو اجازه بگیره

و سمت گاز و چیزای خطرناک هم نره

سعی کن با یه چیزی سرگرمش کنی مثل کارتون و ...

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

خوب تنها باشه بسپارش به حضرت زهرا والا من داداشم کلاس اولی بود مادرم می‌رفت آرایشگاه کار می‌کرد خود ...

چقدر خوب که میگی بسپرش به حضرت زهرا

انشاالله حضرت زهرا نگهدار همه مون باشن🥲

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

خب بچم بزرگ بشه ۱۰ ساله هم که بشه بازم اینجا تنهاست عصر ها بازم پنجشنبه جمعه ها که مدرسه و مهد تعطیل ...

مهد هایی هستن که حتی پنجشنبه جمعه هم نگه می‌دارند

یا ساعتی 

واسه مادرای شاغل 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
چقدر خوب که میگی بسپرش به حضرت زهراانشاالله حضرت زهرا نگهدار همه مون باشن🥲

اون خودش مادره مگه میشه مادر از بچش غفلت کنه؟ محاله من با اینکه خودم نه حجابی دارم نه نماز روزه ای استرس میگیرم میگم مادر بیا صداش میکنم قلبم آروم میگیره کسی اذیت کنه میگم مادر دیدی؟ بترسم میگم یا زهرا تنهام نزار گریه کنم تا صداش کنم میگم مادر نازم کن بخوابم شاید دستش حس نکنم ولی مطمعنم میاد  دستش رو سرم می‌کشه مگه مادر بچه ها بدش رو دوست نداره؟  چقدر جلوش روم سیاه هست منو ببخش مادر 

با بچه کار کردن سخت میشه

سخته اره اما شینیون که کارش هرروز نیست ناراحت شدم که آرایشگر بهم رک گفت بچتو نیار درسته حق داره می‌دونم بعضی بچه ها واقعا اذیت می‌کنن اما من بهش گفتم دخترم آرومه

مهد هایی هستن که حتی پنجشنبه جمعه هم نگه می‌دارندیا ساعتی واسه مادرای شاغل

اینجا اینجوری نیست متاسفانه تو یه شهر کوچک هستیم