2777
2789
عنوان

هیچ زنی به کثیفی من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 69 پست
یه جوری گفتی که توقع داشتم در مورد خودت چیزایی رو کنی که در مورد هنده جگر خار میگن . بگو شلخته م نگو ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدنت همکاری نمیکنه برای فعال بودن شاید کمخونی داری

دکتر عمومی برو چند تا آزمایش برات بنویسه

زینک و آهن بخور یکم به خودت برس جون بگیری کاراتم راست و ریست میشه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
بنظرمن از مادرشون یاد گرفتن من مامانم همیشه ظرفای چند وعده جمع میشد بعد میشست ، منم مثل اون شدم دقیق ...

ولی من اصلا به مامانم نرفتم

مامانم در شستن و دستمال کشیدن و نظافت بــــــــــــــــســـــــــــــیــــــــــــار تمیزه

ولی

در مرتب بودن 🤕 وای وای وای نگم برات

خدا شاهده تو اتاقاش جا پیدا نمیکنی که نیم ساعت بخوابی

خونه ی مادرم چهارشنبه بازاره

برعکس حالا من اگه یه وسیله یک سانتیمتر جابجا بشه ، تب میکنم

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

اگه بدنت همکاری نمیکنه برای فعال بودن شاید کمخونی داریدکتر عمومی برو چند تا آزمایش برات بنویسهزینک و ...

واقن ینی ربط داره

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

منم تا حدی مثل شمام

به خودم سخت نمیگیرم ولی خب تشتباهه باید کمی فرز و سریع باشیم

اینجور چیزا هم ذاتیه هم از تربیت بچگی نشات میگیره من مادرمم کمی بیخیال بود تو این مسائل خدا رحمتش کنه نور به قبرش بباره

خورشت فریزری پیشکش همون خونتو ترتمیز کنمیدونستی همه کارات جزئئ از خاطرات کودکی بچ هات میشه؟خاطره های ...

دقیقاً من الان هنوز یادمه خونه دایی هام میرفتم خونشون برق میزد و معطر بود ولی خونه مادربزرگم بو بد میداد فک کن دبستان بودم همیشه دقت میکردم 

الان خودم تو وضعیت استارتر بودم جونم نمیکشید تمیز نمی کردم ولی میگم بذار بچه هام ازم یاد بگیرن رفتم دنبال راه های تقویت بدنم و الان هم دارم تمیز میکنم خداروشکر 

خواهرشوهر منم تمیزه چون مادرشوهر و پدرشوهرم تمیزن

پدرشوهرم که اصلا نمیتونه ببینه ظرف تو ظرفشویی باشه حتی یه لیوان یا قاشق سریع میشوره 

یبار بعد از مهمونی کلید خونه رو جا گذاشتیم و برگشتیم دیدم داره جاروبرقی میکشه 

مادرشوهرمم خوابیده 

از پله ورودی تا راه پله پشت بوم پا برهنه بری بالا یه ذره گرد کف پات نمیشینه و ..

منم تا حدی مثل شمامبه خودم سخت نمیگیرم ولی خب تشتباهه باید کمی فرز و سریع باشیماینجور چیزا هم ذاتیه ...

خدا رحمتش کنه🖤🖤🖤

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

فریزی خوب نی هم تنببی تخمدان هم ریسک سرطان و هم امکان ام اس زیاد میشه

واقعی پس کنسله 

تا بحال فریز نکردم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم از شلختگی بدم میاد ولی شوهرم بدتر از منه همه از تمیزی و مرتب بودنم حرف میزنن ولی شوهرم ایراد میگیره ازم ☹

بچه های خواهر شوهرام عاشق دست پخت های منن ولی شوهرم ایرادمیگیره یه بار نگفته فلان چیز و خوشمزه درست کرده بودی خیلی حساسه رو همه چی

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست