2777
2789
عنوان

هیچ زنی به کثیفی من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 69 پست
چجوری هم تمیزین هم وقت اضافه میارینمن خیلی تمیزم ولی همش در حال بشور بسابم آرزومه یه روز وقت اضافه د ...

برنامه ریزی کن طبق اون 

اینجوری از پا میفتی که 

مثلا بگو روزای فرد جارو 

ظرف صبح و شب میشورم 

اشپزخونه باید هرروز تمیزبشه از چربی و...  

لباس یه روز درمیون میشورم 

و...  خودت برنامه ی خودتو بچین با توجه شرایطت 

چجوری هم تمیزین هم وقت اضافه میارینمن خیلی تمیزم ولی همش در حال بشور بسابم آرزومه یه روز وقت اضافه د ...

صبح زود بیدار شی کلی وقت اضافه میاری کاراتو سروقت انجام بدی مثلا ۹ صبح بیدار شی تا ۱۲ کل کاراتو میکنی نهار درست میکنی مثلا تا یک و نیم دو تا ۳ هم نهارتو میخوری ظرف هارو میشوری بعد نهارم شامتو بزار حالا من زیاد گفتم وقتارو 

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل شما هستم تقریبا صبح تمیز می کنم ولی شب می ترکه و بیشتر اوقاتم سینک یا ظرفشوییه پر ظرفه و خونه نامرتب خودم حرص می خورم ولی جون کار کردن ندارم

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
من مثل شما هستم تقریبا صبح تمیز می کنم ولی شب می ترکه و بیشتر اوقاتم سینک یا ظرفشوییه پر ظرفه و خونه ...

عزیزم حرص نخور مگه به من که همیشه تمیز کردم مدال دادن

همیشه ی خدا دارم کار میکنم و از هیچی لذت نمیبرم کاش منم نرمال بودم

آفرین،منم وسواس شدم دیگه خونم خیلی بزرگه تنها با۲دوتابچه یکسره جارومیزنم طی میزنم خونه برق میزنه یه موقع ۲تا اسباب بازی زمین باشه مادرشوهره یکدفعه تشریف میاره و هرچی تیکه بلده میندازه البته منم کم نمیذارم جوابشو میدم ولی باز آدم اعصابش خورد میشه

آفرین،منم وسواس شدم دیگه خونم خیلی بزرگه تنها با۲دوتابچه یکسره جارومیزنم طی میزنم خونه برق میزنه یه ...

خوبه

مادرشوهرت باعث شده خونه تمیز باشه

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

یکی از راههایی که بلندت کنه یه تکونی به خودت بدی اومدن مهمونه اگه نمی تونی پاشی یه مهمون دعوت کن ببین چه جوری پا میشی خونه رو برق میندازی

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
یکی از راههایی که بلندت کنه یه تکونی به خودت بدی اومدن مهمونه اگه نمی تونی پاشی یه مهمون دعوت کن ببی ...

💜💜

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

الان فهمیدم چرا از تاپیکم حرصی شدی 

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید