2777
2789
عنوان

هیچ زنی به کثیفی من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 69 پست
ولی من اصلا به مامانم نرفتممامانم در شستن و دستمال کشیدن و نظافت بــــــــــــــــســـــــــــــیـــ ...

چقدر برعکس مادرشوهر منه مامانت

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حد وسط خوبه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

دقیقاً من الان هنوز یادمه خونه دایی هام میرفتم خونشون برق میزد و معطر بود ولی خونه مادربزرگم بو بد م ...

دقیقاااا عزیزم من مامانم حیلی فرش میشست وقتی میشست بقیه خونه رو ول میکرد وسایل همه درهم پرهم ن ناهاری ن شامی خونه عین جهنم میشد برام تروما شده این فرش شستن ینی تا فرشو برمیداریم بایذ قشنگ سژح خونه صاف باشه صبحش غذام اماده باشه والدین نمیدونن چقدر بچه رو ازار میدن با یسری کارا

خورش فریزر شده بعد ک گرم کنی مزش ی جوری نیس؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بعضیا هدفشون از زندگی فقط تمیز کردن خونه است.

خونه ای که بچه توش هست همیشه مرتب نیست مهم اینه که بالاخره شده هفته ای یکبار کامل تمیز بشه.اینکه دائم در حال جارو کردن و گردگیری باشی خودت از پا میفتی. زیاد سخت نگیر.

چرا هست منظورم اینه همیشه امادن..کاراشونو جلو جلو انجام میدن

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

چقدر برعکس مادرشوهر منه مامانت

حالا مادرشوهر من بـــــــــــــســـــــــیـــــــــار مرتب و منظم ، خونه ش عین بهشته ، یادم نمیاد یه دونه جوراب کف اتاق ببینم

اما برعکس اصلا اعتقادی به شستن و نظافت و بهداشت نداره

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

آره عزیزمکمبود روی ویتامین ب ، زینک ، آهن ، و از همه بدتر د ۳مستقیم روی کارایی بدن و عملکرد

پیش دکتر زنان برم یا عمومی

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

دقیقا منم اونطوریم،اینقدرم وقت اضافه میارم لباس میدوزم برای کل خانواده،یه بچه یکساله ویکیم کلاس دومی ...

چجوری هم تمیزین هم وقت اضافه میارین

من خیلی تمیزم ولی همش در حال بشور بسابم آرزومه یه روز وقت اضافه داشته باشم

نه هیچیش نمیشه

قرمه سبزی که خوشمزه تر میشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
نه هیچیش نمیشهقرمه سبزی که خوشمزه تر میشه

وای 😋

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚