2777
2789
عنوان

با اختلاف سنی چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
عزیزمنگران نباش درست میشه سنی نداری بچه هم میاد نمیتونی تو بری جایی که اون هست؟ اینجوری سخته منم تجر ...

نمیزاره برم میگه حقوق کم کرایه اونجاسنگین بشدت واقعاتواوج جوانی درحال تنهای سپری کردنم انصاف نیس بنظرم کاش خدا دلش برام بسوزه شوهرمم میخاادتغییر شغل بده نمیتونه ایقدر تلاشم میکنه نمیشه انگار

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نمیزاره برم میگه حقوق کم کرایه اونجاسنگین بشدت واقعاتواوج جوانی درحال تنهای سپری کردنم انصاف نیس بنظ ...

انشاالله درست میشه خدایی حق دارن.حقوقا اصلا کفاف نمیده فقط داریم تحمل می کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله درست میشه خدایی حق دارن.حقوقا اصلا کفاف نمیده فقط داریم تحمل می کنیم

دقیقا خستم ازاتنخابم پشیمون کاش اینوقبول نمیکردم بااین شرایط بدش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دقیقا خستم ازاتنخابم پشیمون کاش اینوقبول نمیکردم بااین شرایط بدش

این چه حرفیه عزیزم

میشدی عین من دیگه خیلی وقتا بیخود رد میکنم همشم چون شرایطو می سنجم میبینم راحت طلب و سختگیر شدم در نهایتم می ترسم از تنهایی 

تنهایی خوب نیی 

زندگی با همین چیزاس که قشنگه 

البته اینم بگم من بخاطر تجربه سختم خیلی میترسم طرف مث قبلی بشه خیانت کار دست بزن کار نکن مثلا از. شغل آزاد می ترسم مث اون کار نکن بشه یا همش میگم سر اون خیلی حرف شنیدم نکنه باز یه مشکل بخوریم بگن دیدی شغلش آزاده و..... کلا از بس به عواقبش فکر میکنم ترسم نمیزاره از طرفیم خواستگار که همش نمیاد سالی یبارم میاد من اینم دیگه

این چه حرفیه عزیزممیشدی عین من دیگه خیلی وقتا بیخود رد میکنم همشم چون شرایطو می سنجم میبینم راحت طلب ...

اره ولی منمبخدا دست بزن اعصاب بدش خیلی باهاش ساختم الانم همیشه باید احتیاط کنم هیچی نگم عصبیش نکنم چون درحدمرگ کتک میزنه همیشه ام من بیچاره بی تقصیرای روزگاردلم گرفته امشب تولدمه پارسال روزتولدم درحدمرگ کتکم زدچون بهش گفتم من دروغ نگفتم فلان کارونکردم براهمین 

ازخدامیخام اخرین تولدم باشه  دست بزن خیلی سخته 

راستی توم سخت گیری نکن ایشالایه کیس خوب گیرت بیادسعی کن خیانت کارودست بزن نداشتهدباشه واگ میخای ادم درستی باشه حتمابگوشرط من نمازایمان وعمل صالح هس لااقل بااین وجوددیگه خیالت ازخیانت نکرددنش راحته

چند ساله ازدواج کردین آره واقعا مشخص نمی کنهاما من سنم کم نیس الان تو سن کم هم سن اغلب خوب نیس چون پ ...

ده ساله 

با شکسته موافقم چهره مهمه مخصوصا اوایل ازدواج بعدها اونقدراهم مهم نیست برات ولی برای قوت اول زندگی مهمه 

ناز کش بودنم ربطی به سن نداره 😂😂

اخلاق هرکسی از اول یه چیز باشه تا اخر همونه

اره ولی منمبخدا دست بزن اعصاب بدش خیلی باهاش ساختم الانم همیشه باید احتیاط کنم هیچی نگم عصبیش نکنم چ ...

ای جانم عزیزدلم فدای قلب مهربونت که انقد خیر خواهی برای من انشاالله مشکلات توام حل میشه منم شوهرم اینجوری بود اما درستش کردم دیگه دست بزنشو کنار گذاشته بود اخلاقشم بهتر شده بود اما قسمت هم نبودیم فامیل به خانوادم گفتن چیا آرش دیدن اونام نتونستن کنار بیان و.... بنظر من یکم هم تحمل کن مثل قبل هم خودتو به بیخیالی بزن اونم اصلاح میشه چه میشه کرد بار زندگی رو دوش ماهاس

تولدت خیلی مبارک 

انشاالله تولد نی نی تو تبریک بگیم بهت عزیزم