2777
2789

حتی نامزدتم شخصیت جالبی نداره . نهایتا میگفت خونه  ما بزرگتره و اگه مایل بودید مراسمو خونه ما بگیریم. نه اینکه بگه خونتون چیزه ! و حس بد به تو منتقل کنه.

خوشم نیومد نه از خودش نه از فامیلشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهراش خاله هاش فامیلاشون همه بالاشهر الهیه و اختیاریه و اینا میشینن تو خونه های ۴۰۰ متری مثلاما شه ...

یه سالن عقد قیمت مناسب پیدا کن

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

من نمی‌فهمم اگه مایه خجالتشون هست و خودشون رو بالا میدونن چرا نرفتن با هم سطح خودشون وصلت کنن ؟ 

خونه خودتون بگیرید از واقعیت خودتون فرار نکنید 

بگید مارو همینطور که دیدین بپذیرید

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

برید باغ بگیرید

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خجالت نکش بابا ،باید یه عمر با اون خانواده زندگی کنی همیشه که نمیتونی قایم کنی!

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

راحت باش عزیزم خالم پارسال بله برون رو تالار با هزینه خودش گرفت واسه پسرش چه خرجی هم کرد کلی طلا فیلمبردار لباس انچنانی عروس هم اوکی بود فقط باباش 30 تومن پول ریخته به کارت داماد که اونم فقط هزینه تالار بوده رزروش

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خواهر برادر ندارمفامیلامونم تقریبا هم سطح ما هستند دیگه همشون

به نامزدت بگو اگه از خونه چیزمون خوشت نمیاد پول بده سالن بگیریم راحت

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن