2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مبارک ها باشه 

روی خودت کار کن سخت نگیری چیزی هم گفتن ب دل نگیر 

اگر قبول کردی پسر خوبی هست 

ته دلت و خالی نکن 

اگر نامزدت پول میده یا خودتون پول دارین تو باغ یا تالار کوچیک بگیر اگر ک نه 

جلو فامیل بگین خونه کوچیک بود ه همون خونه پدر شوهرت بگیر بهتر از این هست ک بیان  بی پولی عیب نیست اما خب شاید اذیتت منن اطرافیانش نیان خونتون خیلی بهتره 

من شوهر خودم از خودم وضعیت مالی خیلی پایین تری داشتن 

اما بس ک اعتماد ب نفس داشت پس ک خود بزرگ بینی داشتن من همیشه دهنم باز میموند

حالا ایرادی نداشت وضع مالی شون از ما پایین تر بود

اما برام جالب بود خیلی اعتماد بنفس داشتن خانوادگی 

بنظرم تو همیشه خودت و دست بالا بگیر 

مواظب تیپت باش خوش پوش و باکلاس رفتار کن 

کسی جرات نمکنه چیزی بگ 

خوب از همین حالا خانوادش دارن ی جورایی سنگ میندازنند!

مشخصه ک شما از حرفشون باید ناراحت بشید!

چرا انقدر نامزدتون بد برخورد کرده؟ انقدر بد گفته ک اونا از همین الان گارد گرفتند

اسی ببخشید این تاپیک شماست. دیروز زدی.کاربری دست دو نفره؟ اخه با هم جور درنمی یادhttps://www.ninisit ...

خوشم نمیاد کسی واسه تاپیکام کارآگاه بازی در بیاره من هرچی اینجا مینویسم راسته فقط اینجارو دارم واسه دردودل کردن 

نامزدم خودش درآمدش ۲۰ ۲۵ تومنه ولی سطحشون از ما بالاتره اصالتا تهرانی ان خونه زندگیشون که خیلی بهتره خواهراش خاله هاشو فکو فامیلاشونم همه پولدار همشون بالاشهر میشنن و سطحشون از ما بالاتره

هیچکدوم از چیزایی که اینجا گفتم تضاد نداشت که‌میگی کاربری دست دو نفره عزیزم 

:)