این شد توجیه ؟! برای مردا هم گناهه .اگه ب مرد اجازه صیغه در شرایط عسر و حرج زن داده شده نه برای همه مردها چشماتو باز کنی بدون استثنا مردایی که از سر هوا و هوس و تنوع طلبی دنبال صیغه رفتن هم ابروشون رفت هم زندکیشون ! با این توجیهات مثلا لگدی ب اسلام میخواهید بزنید اما خدا خودش مو رو از ماست میکشه بیرون حتی واسه اون که ب اسم دین زیرآبی میره
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من سرم اومده فک میکنی شوعرای ما بیست و چهار ساعت دارن مارو بغل میکنن و محبت میکنن؟؟!!!
بیچاره ای بخدا .
وضعیت گرونی جوریه که بیچاره شوعرامون چاره ای جز دو شیفت کار کردن ندارن. منم اگه حرفی زدم بهت برای اینکه از چاله در نیای بیوفتی تو چاه وگرنه اینجا فضای مجازیه و هیچکی اون یکی رونمیشناسه که فک کنی چهار کلمه حرف حق شنیدی ابروت رفته .نفرین بیخودی هم نکن
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من فقط یبار تلفتی از کسی محبت گرفتم وبعرشم دیگ اینوارو نکردم ولی حلالشون نمیکنم گفتن هرزه بهم
عزیزم تو پاکی نجیبی اصالت داری و منزه عزیزم اونا که این نسبتو بهت دادن خودشون لیاقت چنین چیزیو دارن شما وجدانت راحته و نیازی به اثبات نداری نجابتت ی دنیاس عزیزم خدا بی پاسخ نمیزاره حرف ناحقی که در موردت گفتن
ببین همه اینا رو من از برم خودم برا همه یه مدت رفتم سر منبر اما دیدم حقیقت یچیز دیگس
حقیقت چیزی نیست که ما همشو بفهمیم هر کدوم بخشی رو میفهمیم فک میکنیم همه چیز رو فهمیدیم .اون که همه چیز رو میدونه خداست ما حتی قطره ای هم نمیدونیم اما کافیه ب احکام خدا پایبند باشیم
بله صد در صد که بعضی دخترا خودمم خیلی با حجب و حیا بودم اما فهمیدم همه فسادا زیر سر زنای خرابه، زنا وقتی حق اعتراض دارن ک بهشون تجاوز شده باشه نه اینکه خودشون پا داده باشن!
بله ولی کجا دیگه دین و ایمان و انسانیت برای آدم مونده . همه تو اینستا مشغول هول بازی و لاس زدن هستن ...
یک مثال نقضشو میتونی بگی
تو همین نی نی سایت هزاران نفر با خیانت شوهرشون کنار اومدن و میگن زنگ زدم با زنه دعوا کردم تو کامنتا همه میگن شماره ی خانومه بردار تهدید کن به باباش میگی به شوهرش میگی ولی مرد چی این وسط چون بچه داریم چون خانواده حامی نیستن فقط بریم با اون زنه دعوا کنیم چرا به همجنس خودت خیانت کردی شوهرتم که بهت تعهد داده کشک نهایت یه چند روز قهر و سردی تا باز مچشو بگیریم باز بریم با خانومه بعدی دعوا کنیم بهش بگین ج ن ده و خونه خراب کن