2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 11138 بازدید | 228 پست
چطور برا مردا گناه نیست؟؟!

این شد توجیه ؟! برای مردا هم گناهه .اگه ب مرد اجازه صیغه در شرایط عسر و حرج زن داده شده نه برای همه مردها  چشماتو باز کنی بدون استثنا مردایی که از سر هوا و هوس و تنوع طلبی دنبال صیغه رفتن هم ابروشون رفت هم زندکیشون ! با این توجیهات مثلا لگدی ب اسلام میخواهید بزنید اما خدا خودش مو رو از ماست می‌کشه بیرون حتی واسه اون که ب اسم دین زیرآبی میره

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شد توجیه ؟! برای مردا هم گناهه .اگه ب مرد اجازه صیغه در شرایط عسر و حرج زن داده شده نه برای همه ...

ببین همه اینا رو من از برم خودم برا همه یه مدت رفتم سر منبر اما دیدم حقیقت یچیز دیگس

مامان یه آقا پسر گوگولی

الهی سرت بیاد چون واقعا دلمو شکستی

از کجا میدونی سرش نیامده؟؟ 

میگم مادر من شوهر داشت ولی انگار نداشت 

پدرمن معتاد وزن باز ولاشی ودزد بود ودست به زن داشت

ولی مثل امثال تو سمت هرزگی نرفت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

این شد توجیه ؟! برای مردا هم گناهه .اگه ب مرد اجازه صیغه در شرایط عسر و حرج زن داده شده نه برای همه ...

از قضا همه این هرزگی ها زیر سر زنای خرابه،، تا عرضه نباشه تقاضایی صورت نمیگیره 

مامان یه آقا پسر گوگولی

الهی سرت بیاد چون واقعا دلمو شکستی

من سرم اومده فک میکنی شوعرای ما بیست و چهار ساعت دارن مارو بغل می‌کنن و محبت می‌کنن؟؟!!! 

بیچاره ای بخدا .

وضعیت گرونی جوریه که بیچاره شوعرامون چاره ای جز دو شیفت کار کردن ندارن. منم اگه حرفی زدم بهت برای اینکه از چاله در نیای بیوفتی تو چاه وگرنه اینجا فضای مجازیه و هیچکی اون یکی رو‌نمیشناسه که فک کنی چهار کلمه حرف حق شنیدی ابروت رفته .نفرین بیخودی هم نکن 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من فقط یبار تلفتی از کسی محبت گرفتم وبعرشم دیگ اینوارو نکردم ولی حلالشون نمیکنم گفتن هرزه بهم

عزیزم  تو پاکی   نجیبی    اصالت داری   و   منزه    عزیزم اونا که این نسبتو بهت دادن  خودشون    لیاقت چنین چیزیو  دارن    شما وجدانت راحته  و نیازی به اثبات نداری   نجابتت  ی دنیاس    عزیزم  خدا    بی پاسخ نمیزاره   حرف  ناحقی که در موردت  گفتن

الان اصلااااا پسری رو نمیبینی قبل ازدواج س.. کس نکرده باشه 😐😐چون دخترا دم دستی شدن

البته بعضی از دخترا

عزیزم تو پاکی نجیبی اصالت داری و منزه عزیزم اونا که این نسبتو بهت دادن خودشون لیاقت ...

تو خودت لیاقت چنین چیزی داری

چه مرد چه زن حتی واسه یه روز بایه غریبه بحرفه هرزس

ببین همه اینا رو من از برم خودم برا همه یه مدت رفتم سر منبر اما دیدم حقیقت یچیز دیگس

حقیقت چیزی نیست که ما همشو بفهمیم هر کدوم بخشی رو میفهمیم فک میکنیم همه چیز رو فهمیدیم .اون که همه چیز رو می‌دونه خداست ما حتی قطره ای هم نمی‌دونیم اما کافیه ب احکام خدا پایبند باشیم 

البته بعضی از دخترا

بله صد در صد که بعضی دخترا خودمم خیلی با حجب و حیا بودم اما فهمیدم همه فسادا زیر سر زنای خرابه، زنا وقتی حق اعتراض دارن ک بهشون تجاوز شده باشه نه اینکه خودشون پا داده باشن! 

مامان یه آقا پسر گوگولی

بله ولی کجا دیگه دین و ایمان و انسانیت برای آدم مونده . همه تو اینستا مشغول هول بازی و لاس زدن هستن ...

یک مثال نقضشو میتونی بگی 

تو همین نی نی سایت هزاران نفر با خیانت شوهرشون کنار اومدن و میگن زنگ زدم با زنه دعوا کردم تو کامنتا همه میگن شماره ی خانومه بردار تهدید کن به باباش میگی به شوهرش میگی ولی مرد چی این وسط چون بچه داریم چون خانواده حامی نیستن فقط بریم با اون زنه دعوا کنیم چرا به همجنس خودت خیانت کردی شوهرتم که بهت تعهد داده کشک نهایت یه چند روز قهر و سردی تا باز مچشو بگیریم باز بریم با خانومه بعدی دعوا کنیم بهش بگین ج ن ده و خونه خراب کن