2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 11158 بازدید | 228 پست
اتفاقا پولدار ها بیشتر درگیر پول در آوردن هستن این تازه به دوران رسیده ها تا دوهزار جیبشون میبینن خی ...

اره دیگه منم منظورم پولدار اصیل نبود همینایی که تا میبینن یکم از بقیه بالاترن یه شاسی بلند چینی میره زیرپاشون یه خونه خوب میگیرن دیگه خدارو بنده نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچمو نمیده کجا برم ؟؟میگه تحمل کن حتی قبول هم داره مقصره توهم انقد قضاوت کن تا ی روز ب درد من دچار ش ...

عزیزم غصه نخور  عمر خیانت کوتاهه   من درکت میکنم  سخته  ولی  چی بگم   ببین عزیزم  خیانت   هوس  و لذت کثیف   عمری نداره   اونم بالاخره  به  این کار پایان میده و فقط خودشو  روسیاه میکنه

والا من مرد پولدار میشناسم فکر میکنه چون پولداره باید زنها برده اش باشن با زنش خیلی بد رفتار میکنه و ...

بله ولی کجا دیگه دین و ایمان و انسانیت برای آدم مونده . همه تو اینستا مشغول هول بازی و لاس زدن هستن .وضعیت افتضاح تر از اونیه که ما بخواهیم نقد کنیم ... دیگه مرد خوب و زن خوب یک در هزار و ده هزار دنبالش بگرد شما یک مثال میزنی ده ها مثال نقضش وجود داره 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
دلم می گیره از حرفات،،، ولی شوهر خیانتکار سخته تمام تن و بدن من میلرزه خیلی سخته اگه مشکل جنسی داره ...

ن مشکل جنسی نداره کلا دلش پیره خودششم میگه قبول داره

بخواد میتونه نمیخواد هدفش واولویتش کاره 

ن زن وبچه

میگه طلاقت نمیدم نمیتونم ازصفر شروع کنم میگه اگه خیانتم کنی قبول دارم مقصرم ولی بازم نمیتونم محبت کنم بلد نیستم یاد نگرفتم 

من ک میخوام خودکشی کنم پسرم بزرگ شد

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

هزاربار رفتم میگه دلم پیره نمیتونم

خوب عزیز باهاش حرف بزن بگو اذیت میشی دیگه محبت که میتونه بکنه .تهدید به طلاق بکن .انشالله مشکلت حل بشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
کی گفته که نیست؟ گول تبلیغات رو نخورین. وفاداری به همسر توصیه اکید دین هست.

تو جامعه ک ما ایطور می بینیم من قبل ازدواج آنقدر با حیا بودم حتی دوران نامزدی دستم به شوهرم نخورد بعد معلوم شدم که شوهرم قبل از من رابطه داشته خیییلی راحت 

مامان یه آقا پسر گوگولی

نبخش هرگز ولی بشین سر زندگیت و هرگز هم جدا نشوادم نباید زندگی ک خودش ساخته بذاره بره جا باز بشه برای ...

من میدونو خالی نمیکنم اگه قرار بر رفتن باشه این شوهرمه که باید بره مگه من هرزگی کردم که برم.اینو به خودش هم گفتم

ولش کن انگار خداس، چطور برا مردا حلاله؟

من فقط یبار تلفتی از کسی محبت گرفتم وبعرشم دیگ اینوارو نکردم ولی  حلالشون نمیکنم گفتن هرزه بهم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

الهی ذات خراب ها ذلیل بشن

عزیزم دنیا  دار مکافاته      همینجا تو همین دنیا    ذلتشونو  میبینیم    ذلالت  و پستی   عمرش کوتاهه      و به خاک سیاه میشینن      زن شوهر دار و مرد زن دار   اگه  خیانت کنن  روزگارشون سیاهه  دودمانشون به باد رفتس