2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 11189 بازدید | 228 پست

چند وقت پیش تو ساختمون عمم دعوا شد کاشف به عمل اومد واحد روبه رویی عمم یه زن و شوهر اجاره کرده بودن زنه زن دوم بوده که شوهره هر روز داشته وسایل و جهاز نو میخریده براش می آورده بعد زن اول انگار بو برده با ۱۱۰ اومده بوده دعوا و جنگ و داد و بیداد که آی من زنشم تو کی هستی و فلان اینم گفته منم زنشم میگی چیکار کنم شوهره هم چون پولدار بوده گفته چی کنم چی نکنم رفته زن دوم  گرفته زن اول بدبختش دو دستی میزده تو سر خودش آخرم هیچ کاری نتونسته بکنه ....خدا نگذره از این جور مردها تازه دخترم گرفته بوده عوضی 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
میگه ناشکری کردممیگه فقط در حد چت و مسخره بازی بودهچون واقعا هیچ دلیلی واسه کارش نداره رابطمون خیلی ...

تا وقتی کسی نخ نده اون یکی سر نخ نمیگیره حالا تا تو هی لعنت بفرست ب نفر سوم 

بعدم اسی خیانت ذاتا هیچ توجیحی نداره 

اینکع از رو هم نمیره هم مشخصه ممکنه بازم کارش رو تکرار کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش تو ساختمون عمم دعوا شد کاشف به عمل اومد واحد روبه رویی عمم یه زن و شوهر اجاره کرده بودن ...

عزیزم  ببین قانون  هم  هوای مارو نداره      اصلا تو اینجور موقع ها    حرف  زن  اولو   قبول  نمیکنن    اصلا  جای شکایت نداره   هیچ کاریم   نمیشه  کرد