2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7911 بازدید | 203 پست
دیگ خو باهاش نیستم ی مدت رفتم باهاش پسر مجرد بود تلفنی محبت میکرد بعدشم عذاب وجدان گرفتم جدا شدم ازش ...

دلم می گیره از حرفات،،، ولی شوهر خیانتکار سخته تمام تن و بدن من میلرزه خیلی سخته 

اگه مشکل جنسی داره ببرش دکتر 

مامان یه آقا پسر گوگولی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچمو بده میرم ن بچه رو میده ن مهریه ن طلاق

پس برو خیانت کن آبروی خودتو بچتو ببر دو روز دیگه بدون بچه یکی بزنه زیرت و از خونه بیرونت کنه و همه تف و لعنتت کنن!!!! ‌

ب جای این کارا برو مشاوره . از قدیم گفتن آبرو آب جوب نیست که راحت ببری !!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
به دردت دچار بازم هرزگی نمیکنمخیانت هیچ توجیحی نداره میفهمی یا نهکسی متاهلی گوه میخوره خیانت کنه چه ...

پس استانه صبر تو هنوز تحمل نشده چون من ب جایی رسیرم ک خودم خودمو نوازش میکنم مشت مشت قرص میخورم 

هرشب پنیک میشم هرشب 

زخم معده وهزارتا بیماری گرفتم 

اگه اسمش هرزگیه مت هرزه عالمم اره

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

تا دختر نگه میو میو پسر نمیگه بیو بیو دخترامون متاسفانه دم دستی و بی حیا شدن ک آمار فساد میره بالا و ...

بخدا پسرا همون پسر هستن کمی شیطون ولی این دخترامون هستن که خ ر اب شدن خیابون .........خدایا خودش کاری کنه

زمانه بدی شده .اینکه مردا تنوع طلبن و خیانتکار یک بحثه اما ی مشت زن پول پرست هم چشمشون ب ی مرد پولدا ...

والا من مرد پولدار میشناسم فکر میکنه چون پولداره باید زنها برده اش باشن با زنش خیلی بد رفتار میکنه و با چند تا زن همزمان رابطه داره. 

بعدم یه اصطلاح هست که میگن هزار نفر بیان به مرد  نخ بدن مرد نباید  سر نخ و بگیره  یه زن غریبه اصلا نیاز داره به پول یا کلا خرابه  هی براش  عشوه بیاد اون کسی که متعهده شوهرته اون نباید بهت خیانت کنه نه زن غریبه ای که هیچ تهعدی بهت نداره صرفا همجنسته 

من مخالفه نقش زن تو خیانت شوهر نیستم ولی 99درصد زیاده من میگم 49درصد بقیه  زنا 51 درصد شوهر خود ادم 

الان خواهرشوهر من یک عمره میره با دختراو زنای دیگه دعوا و بزن بزن که چرا با شوهرم دوست شدین اخه تا کی بری دعوا با همجنس خودت چرا یکبار عرضه نداره جلوی شوهر خودشو بگیره چرا جسارت نداره درس اساسی به شوهرش بده و زورش نمیرسه هی میره با دخترا دعوا میکنه یعنی این همه دختر همه براش کرم ریحتن!! این مرد خودش ذاتا کرم داره حالا این یک مثاله هزار زن دیدم که توان به شوهر خودشون گفتن و ندارن گیر میدن همجنس خودشون 

هیییسسس الآنم هیچی نگو که میان می‌خورنت ! وضعیت جوریه که ما زن هستیم خجالت می‌کشیم تو خیابون راه بری ...

گل تو  کلامت    اینا همشردسیس  که   قبح  گناه از بین بره ببین عادی سلزی میکنن و واقعا چقدر    این مساعل زیاد شده   دیگه   کلمه  حیا     رو  از کتاب لغات بابد حذفش کنن چون دیگه وجود نداره   ببخشید تو ماشین   تو پارک   هر جایی نگات میفته   چیزای غیر عادی میبینی  هیچ کسیم کاری نداره    ببخشید  ماشینو  میکنن اطاقزخواب و وسط شهر      البته ماشین که نیس  تاریک خونس   اونوقت  هیچ کسی  کاری نداره

پس برو خیانت کن آبروی خودتو بچتو ببر دو روز دیگه بدون بچه یکی بزنه زیرت و از خونه بیرونت کنه و همه ت ...

الهی سرت بیاد 

چون واقعا دلمو شکستی 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

بخدا پسرا همون پسر هستن کمی شیطون ولی این دخترامون هستن که خ ر اب شدن خیابون .........خدایا خودش کار ...

الان اصلااااا پسری رو نمیبینی قبل ازدواج س.. کس نکرده باشه 😐😐چون دخترا دم دستی شدن 

مامان یه آقا پسر گوگولی

پس استانه صبر تو هنوز تحمل نشده چون من ب جایی رسیرم ک خودم خودمو نوازش میکنم مشت مشت قرص میخورم هرشب ...

خیانت هیچ توجیحی نداره لطفا این کار نجستو توجیح نکن

استانه صبرم تموم بشه طلاق میگیرم نه اینکه هرزگی کنم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.