2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7911 بازدید | 203 پست
عزیزم همسرت شغلش چیه؟ مطمینی بهت خیانت نمی کنه آخه سختی شغل دلیل نمی شه نردا حد اقل هفته ایی یک بار ...

ن مشکلی نداره خیانتم نمیکنه ن اهل گوشی ن مجازی ن هیزع ن هوله هیچی 

چهرش جوونه دلش پیره 

سرد هم نشده فقط خسته میرسه خونه انقد خسته میگه حال ندارم شام بخورم حتی

ده ساله ازدواج کردیم ب جز دکتر رفتن هیچ جا مارو نبرده هیچ جااااااااا 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه میدونی بخاطر یکی دیگه باهات اینجوری رفتار نمیکنه باید خداروشکرکنی خب کمکش کن درمان بشه

میگه خستم درمان نمیشه ک

میگم کمتر کار کن میگه نمیتونم معتاد کار کردنه حتی شده کارگری 

کار کردن رو از خواب وغذا وزن وسک س واجب تره براش 

راست میگی؟؟ فقط یه خراب و هرزه خیانت میکنه مرد وزن ندارهکسی متعهد گوه زیادی میخوره بره هرزگی کنه چه ...

بله . ذاتش خرابه. الهی شوهر خودشم به خودش بیاد برای این ج ن ده انقدر کار نکنه بره یکی پیدا کنه که قدردان این مرد بیچاره باشه

اون هدفی که انگلیس و امریکا داشتن بابی حجاب کردن زنها خیانت رو رواج بدن خانواده ها رو بپاشونن نگاه ک ...

هیییسسس الآنم هیچی نگو که میان می‌خورنت ! وضعیت جوریه که ما زن هستیم خجالت می‌کشیم تو خیابون راه بریم چه برسه مردا.اونوقت همه روز، روزی صدبار باید اینجا تاپیک خیانت بخونیم و جگرمون خون بشه و اونها که این وضع رو بوجود آوردن هنوزم زبونشون یک متر و نیم درازه .تو این تاپیکا برای همه نسخه طلاق میپیچن و منتظرن یکی بگه وضعیت اسفناک برای بی بندوباری زنهاست و بریزن سرش و سلیطه بازی در بیارن !!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
متاسفم واست اول طلاق بگیرین بعد برین با کسی دیگهخیانت هیچ توجیحی نداره

بچمو نمیده 

کجا برم ؟؟

میگه تحمل کن حتی قبول هم داره مقصره 

توهم انقد قضاوت کن تا ی روز ب درد من دچار شی

اونروز یاد من بیوفت 💔💔

عزیزم همسرت شغلش چیه؟ مطمینی بهت خیانت نمی کنه آخه سختی شغل دلیل نمی شه نردا حد اقل هفته ایی یک بار ...

عزیزم در حالت عادی   واقعا یک بار هم  کمه  اصلا  ربطیم به شغل و سختی کار نداره   ببین   نیازه  عین  گرسنگی تشنگی  مگه میشه ادم غذا نخوره      باید بالخره ی دلیل داشته باشه

هیییسسس الآنم هیچی نگو که میان می‌خورنت ! وضعیت جوریه که ما زن هستیم خجالت می‌کشیم تو خیابون راه بری ...

آره واقعا وضعیت وخیم تر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم حیا دیگه وجود نداره .

به عواقبِ کارهات فکر کن(: