الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون هدفی که انگلیس و امریکا داشتن بابی حجاب کردن زنها خیانت رو رواج بدن خانواده ها رو بپاشونن نگاه ک ...
هیییسسس الآنم هیچی نگو که میان میخورنت ! وضعیت جوریه که ما زن هستیم خجالت میکشیم تو خیابون راه بریم چه برسه مردا.اونوقت همه روز، روزی صدبار باید اینجا تاپیک خیانت بخونیم و جگرمون خون بشه و اونها که این وضع رو بوجود آوردن هنوزم زبونشون یک متر و نیم درازه .تو این تاپیکا برای همه نسخه طلاق میپیچن و منتظرن یکی بگه وضعیت اسفناک برای بی بندوباری زنهاست و بریزن سرش و سلیطه بازی در بیارن !!!
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عزیزم همسرت شغلش چیه؟ مطمینی بهت خیانت نمی کنه آخه سختی شغل دلیل نمی شه نردا حد اقل هفته ایی یک بار ...
عزیزم در حالت عادی واقعا یک بار هم کمه اصلا ربطیم به شغل و سختی کار نداره ببین نیازه عین گرسنگی تشنگی مگه میشه ادم غذا نخوره باید بالخره ی دلیل داشته باشه