2777
2789
عنوان

درسته که نباید شوهرت رو لوس کنی و زیادی بهش رو بدی ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست

نه اینا مشکلی نیست ولی جوری نباشه که شوهرت ازت سو استفاده کنه 

یعنی فکر نکنه که چون تو باهاش مهربونم می‌تونه سو استفاده کنه ازت 

تو مهربونم هستی ولی باج بده نیستی به شرطی مهربونی که اونم با تو مهربونم باشه 

خیلی زنا به هر کار مرد گیر میدن اونا مثل ننه ها رفتار میکنن 

کار شما محبت کردنه البته متقابل اگه دریافت کنی خوبه 

من چند سال مثل شما بودم ولی ی وقتایی باید بزاری خودشون کارشون کنن ..دو روزه شوهرم میگه گلوم ی قرصی دمنوشی نیست ...حاضر نشده برا خودش درست کنه هی میگه نداریم منم گفتم نمی‌دونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این قوانین مسخره خودتو عذاب ندههر جوری حس خوبی داری رفتار کن :)

دلیل این دو دل شدنم و شک کردن به رفتارام بخاطر خیانتی بود که چند ماه پیش دیدم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اتفاقا دروغه من مردم و مجرد واقعا این زندگی مگه چنروزه که زن و شوهر محبت رو از هم دییگه دریغ کنن اون ...

مرسی از نظر خوبتون 

امیدوارم همه آقایون قدر شناس باشن 

اگه شوهر بی جنبه باشه بله لوس میشهشوهر شما لیاقت این ارزش دادن رو داشته که تا الان از این محبتات پشی ...

یبار بخاطر خیانتش پشیمونم کرد راستش رو بخوای . ولی از نظر مهر و محبت این رابطه همیشه دو طرفه بوده 

همه کاراش انجام نده یه موقعایی ازش بخواه کمکت کنهاعتدال رعایت کنهرکاری هم میکنی برای رضای خدا باشههی ...

تو کارای خونه خیلی کمک میکنه . نباشه نمیرسونم واقعا 

برحال تا یه حدی طبیعی و عادیه... زن و شوهرین برحال بیشتر از اون باشه، به قول مامانم که میگه زنش شد م ...

دقیقا همین حرف منو دو دل کرده . با دوست دختر دوران مجردیش بهم خیانت کرد . رفتم دختره رو دیدم از،این داف های امروزی بود به اصطلاح امروزی ها پلنگ بود . منم ساده و طبیعی . این منو ترسوند

یبار بخاطر خیانتش پشیمونم کرد راستش رو بخوای . ولی از نظر مهر و محبت این رابطه همیشه دو طرفه بوده

حیفه خرابش نکن

بی محبتی کنی بی  محبتی میبینی و زندگی به خودت زهر میشه

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

نه اینا مشکلی نیست ولی جوری نباشه که شوهرت ازت سو استفاده کنه یعنی فکر نکنه که چون تو باهاش مهربونم ...

مهربونیش هست ولی با رفتاراش باعث شد نتونم دل بکنم ازش وقتی خیانت کرده بود بخشیدم و ادامه دادم . میدونه به شدت شخصیت وابسته و مهر طلب و احساساتی دارم 

دلیل خیانتش چی بوده ؟

دوست دختر دوران مجردیش طلاق گرفته بود و بعد طلاقش با اینکه میدونست ما ازدواج کردیم بهش پیام داده بود و چند ماهی رابطه داشتن و دو سه بار بیرون رفته بودن و شوهرم بهش پول داده بود . از سررکنجکاوی و زنده شدن خاطرات جوونیش

اینکه یه نفر خیانت می‌کنه ذاتی هست اصلا ربطی به تو نداره که مهربونم هستی یا بد اخلاق

واسم خیلی غیرقابل باور بود خیانتش . از این مردای حساس با تفکرات قدیمی و ناموس پرستی و این چیزاست . یه خریتی کرد رفت با دوست دختر مجردیش که قصد ازدواجم داشتن کل تصوراتم رو خراب کرد . خیلی تراپی رفتم تا برگشتم به این زندگی و مثل قبل شدم .