2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با مامانمه یا من

52 بازدید | 3 پست

لطفاً هرکسی که حوصله داره بخونه بگه حق با مامانمه یا نه

پارتنرمه که مامانم خیلی باهاش مخالفه خودش چندبار گفته خودم میام با مامانت حرف میزنم یا مادرمو میفرستم با مامانت حرف بزنه ولی مامانم اصلا راضی نمیشه، به عنوان شف تو یه رستوران کار می‌کنه تا جایی که میدونم از ۱۲،۱۳ سالگی کار کرده و با درآمد خودش تونسته یه پراید بخره که الان می‌دونم دو شیفت سرکاره و داره وام میگیره که ماشینشو عوض کنه ۲۰۷ بخره، معماری میخونه ولی تصمیم نداره از رشته‌ش به جایی برسه می‌دونم هدفش اینه که اشپزیشو ادامه بده و واسه خودش کافه بزنه، معلوم نیست کی شاید ده سال دیگه،‌یه زمین هم پدرش بهش داده تو منطقه خوب و بالای شهرمون، اگه کسی میخونه بگه شرایط خودمم بگم اینقدر الکی تایپ نکنم 

از خودم اینارو بگم که من یک سال پشت کنکور بودم امسال فرهنگیان و هوشبری روزانه قبول شدم ولی هیچکدوم رو نرفتم و با پزشکی تعهدی شهرمون ۷ نفر فاصله داشتم یعنی هدفم بالاتر از هوشبری و فرهنگیان بوده احتمالا بتونم دوسال دیگه کنکور بدم اگه مجوز بدن هم امسال، شما در پایین‌ترین حد شغل آینده من رو همین هوشبر در نظر بگیرید، از نظر ظاهر اون چهره‌‌ی خوبی نداره ولی من همینجوری خیلی دوسش دارم، مامانمم همش از ظاهرش ایراد میگیره و الان گیر داده رو همین، من خودم ظاهر متوسطی دارم، وضع مالی خانواده ها تقریبا در یک سطحه ولی اونا ادا و کلاسشون بیشتره، من پدر و مادرم هردو فرهنگین و پدرم استاد دانشگاه و به جور عیب می‌دونن که دامادشون آشپز باشه یا کافه داشته باشه، قدیمی فکر میکنن، بنظرتون حق با مامانمه و من باید کات کنم باهاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.