الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما ۵ تا جاری هستیم یکی از جاری هام ترکن میگفتن داداش ،انگار متداوله ترک زبان های عزیز به برادر همسر داداش بگن ،اما بقیه ی جاری هام اسم +اقا ،صدا میزنیم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
توی دیدارهای اول خیلی راحتی و خونگی نپوش بعدا صمیمی تر شدین خود به خود لباس راحتی میپوشی
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
اتفاقا خیلی عالیه اینجوری کسی کار به کسی نداره تجربه اش دارم ک میگمکمجمعیت ها حوصلشون سر میره گی ...
معمولا توی خانواده ی پر جمعیت بچه کوچکا رو بچه های بزرگ تر بزرگ کردند. خیلی مشکلات هست از نظر اینکه توی کودکی بچه درست وابستگی سالم عاطفی برقرار کرده یا نه؟ من از اون لحاظ ها گفتم. بیشتر باز کنم الان به خیلی ها برمی خوره بدتر.