2777
2789
عنوان

برادرشوهرامو چی صدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 151 پست
من مامانم ب عمو هام میگه عمو😂حتی ب یکی از شوهرعمه هام (که اتفاقا همسن بابامه حتی یه ماه هم از بابام ...

شوهر خواهر بزرگم به من میگه بابا دخترم چقدر قبلا ذوق میکردم اینجور میگفت

دخترش ک همسن من بود همین تابستون فوت شد دیگه با حسرت نگام‌میکنه داغ دلشون تازه میشه وقتی من می‌بینن چون از نظر ظاهری هم به شدت شبیه دختر خواهرم بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهر بزرگم به من میگه بابا دخترم چقدر قبلا ذوق میکردم اینجور میگفتدخترش ک همسن من بود همین تاب ...

اخیی طفلکیی خدا رحمتش کنه😭🥲💔

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اسی بگو داداشزن پسرعمم با اینکه برادر شوهرش دو سه سال از خودش کوچیکتره میگه داداشاصلنم ضایع نیست حس ...

باشه عزیزم به بزرگه بگم خان داداش؟😂

-هـیاهوی بِسیار برای هیچ🪐

من مامانم ب عمو هام میگه عمو😂حتی ب یکی از شوهرعمه هام (که اتفاقا همسن بابامه حتی یه ماه هم از بابام ...

من زن عموی بابام به شوهر خودش میگه بابا خخخخخ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

😂😂😂فکر نمیکردم انقدر سم باشهزشته واقعا؟

۰/۱۰۰

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
بگو داداش به مامانشم بگو مامان جون 😔😂به خواهرام اگه راحتی باشون اسمشون رو بگو یا بگو فلانی مثلا ن ...

😂😂بخدا خیلی معذبم بینشون 

خواهراشم مث سگه اخلاقاشون 

-هـیاهوی بِسیار برای هیچ🪐

یاخدا شوخی میکنی؟؟؟ چرا اخه😄😄😄😁😁😁

نمیدونمم از بچگی عادت کردم🤣🤣

حالا این هیچی

پسر عموم به یکی از زنعمو هام(که زنعموی اونم میشه) میگه عمهه🤣

خانوادگی عجیبیم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

معمولا توی خانواده ی پر جمعیت بچه کوچکا رو بچه های بزرگ تر بزرگ کردند. خیلی مشکلات هست از نظر اینکه ...

من خودم تو همچین خانواده ای بزرگ شدم اونجور ک تصور می‌کنید نیست هرکس سر زندگی خودشه باور ک سال به سال همو نمیبینیم ک بخواد دخالتی باشه در عین حال یکیمون ناراحت باشه عمیقا قلبمون اتیش میگیره