2777
2789
عنوان

برادرشوهرامو چی صدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسمش+ اقا صدا میزنم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خب خیلی اختلاف سنی داریم😂هم سن دایی عموهامنمن ۸۴ داداشش ۶۲

با اقا صدا کن حجاب هم رعایت کن هرچی سنگین تر بهتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یعنی به خواهرشوهرش میگه عمه و به برادر شوهرش میگه عمو؟😁 و چقد اوتا خوبن که با این موضوع رو کنار اوم ...

ارهه🤣

نه اتفاقا اصلا عجیب نیست برای کسی 

الان ک شماها واکنش نشون دادین من تاازه برا اولین بار فک کردم ک راستیی عمو گفتن یکم ضایعس

وگرنه ما خودمون تا حالا اصلا بهش فک نکردیم😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

حتی اگر اختلاف سنی زیاد دارین بگو داداش حس بهتر و نزدیک تری میدهحجاب هم از الان خیلی مهمه تعیین کنی ...

نمیدونم زشته تیشرت شلوار؟

-هـیاهوی بِسیار برای هیچ🪐

به اونایی ک اختلاف سنی کمی دارید داداش بگوو اونایی که حدود ۷ ۸ سال به بالا اختلاف دارید آقا قبل اسمش ...

نمیدونم همون داداش بگم به همشون؟

-هـیاهوی بِسیار برای هیچ🪐