2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام بدونم منابع فرهنگیان توی کنکور اردیبهشت ماه(غیر کتاب هوش و استعداد و دینی و کتاب آقای قرائتی ...

همه هستن کنکور هاجدا شده

مونده به منطقه ولی تراز بالا نه هزار دیگه امنه برا بیشتر کسایی که دعوت شدن🩷🥺

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

تجربی ام

دفترچه های زیست شیمی فیزیک ریاضی زمین 

و دفترچه خود ف هنگیان که 

هوش 

و 

تعلیم وتربیت 

که این از کتاب آقای قرائتی و دینی میاد

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ...

می‌خوام بدونم منابع فرهنگیان توی کنکور اردیبهشت ماه(غیر کتاب هوش و استعداد و دینی و کتاب آقای قرائتی ...

الویت کنکوره روزی 2 ساعت هم نهایی عمومی هاش 

تراز کنکور تخصصی و کنکور فرهنگیان که همون هوش و تعلیمه باید بالای 5 هزار باشه حالا هرچی بیشتر احتمال دعوت به مصاحبه هم بیشتر میانگین 10 20 بزنی اختصاصی رشته خودت و بالای 50 فرهنگیان قبولی نهاییت هم 7000 به بالا

همه هستن کنکور هاجدا شدهمونده به منطقه ولی تراز بالا نه هزار دیگه امنه برا بیشتر کسایی که دعوت شدن🩷 ...

تاثیر کدوم بیشتره 

منابع فرهنگیان یا دروس تخصصی یا مصاحبه

بعد کنکور سراسری دیگه تاثیری رو فرهنگیان نداره یعنی؟

نهایی هم که بعدش هست چجوری تاثیر میذاره؟؟

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

دفترچه های زیست شیمی فیزیک ریاضی زمین و دفترچه خود ف هنگیان که هوش و تعلیم وتربیت که این از کتاب آقا ...

آهااااا مرسی عزیزممم 

بنظرتون رو چی بیشتر فوکوس کنم؟

دفترچه سراسری یا تخصصی فرهنگیان 

راجع به نحوه کنکور امسالش خیلی مطمئن نیستم ولی خونده بودن تخصصی هم داره

برای هوش و استعداد یه کتابی هست تحت عنوان هوش سیاه که خوبه برای دینی و اون یکی کتاب حقیقتا من نخوندم سفید دادم 

نهایی مثل کنکور خیلی مهمه به خصوص اگه مذهبی نباشی چون تو مصاحبه نمره کم بهت میدن و میتون یه کمک خیلی بزرگ بهت بکن

درصد قبولی هم بستگی به ظرفیت استانت و تعداد بچه هایی داره که با درصد های خوب براش درخواست دادن

یعنی چی مگه اونا رو کنکور تیر نمیدیم؟؟سطح سوالاش مثل کنکور سراسریه یعنی؟

کنکور تیر اصلا ربطی به فرهنگیان نداره 

کل کنکور فرهنگیان همون اردیبهشت درسای تخصصی و دفترچه های فرهنگیان

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ...