2777
2789
سلام منظورتون کنکور فرهنگیان هست ؟یا لیسانس دارید و میخواید استخدامی شرکت کنید؟

نه کنکور فرهنگیان رو میگم

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر کدوم بیشتره منابع فرهنگیان یا دروس تخصصی یا مصاحبهبعد کنکور سراسری دیگه تاثیری رو فرهنگیان ندا ...

تاثیری نیست تراز کلی مهمه

مصاحبه هم مهمه ولی اگه تراز نهایی و کنکورت بالا باشه میتونی بی اهمیتش کنی

آهااااا مرسی عزیزممم بنظرتون رو چی بیشتر فوکوس کنم؟دفترچه سراسری یا تخصصی فرهنگیان

۶۰ درصد دفترچه تخصصی تاثیر داره 

و ۴۰ درصد دفترچه فرهنگیان 

اگه اینا رو خوب ندی اصلا دعوت به مصاحبه نمیشی ومعدل بیست هم نمیتونی کار یکنه  برای دعوت به مصاحبه حتما این دوتا رو باید درصد معقولی بزنی 

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ...

۶۰ درصد دفترچه تخصصی تاثیر داره و ۴۰ درصد دفترچه فرهنگیان اگه اینا رو خوب ندی اصلا دعوت به مصاحبه نم ...

وای واقعااااا؟؟؟؟

ینی باید زیست شیمی اینارو خیلی خوب بزنیییم؟؟

پس معدل چی شرط معدل؟؟

کنکور تیر اصلا ربطی به فرهنگیان نداره کل کنکور فرهنگیان همون اردیبهشت درسای تخصصی و دفترچه های فرهنگ ...

کدومش مهم تره؟

من دبیری زیست دوست دارم، الان تمرکزم رو روی چی بذارم بیشتر؟

۶۰ درصد دفترچه تخصصی تاثیر داره و ۴۰ درصد دفترچه فرهنگیان اگه اینا رو خوب ندی اصلا دعوت به مصاحبه نم ...

بعد اینکه دعوت به مصاحبه شدی حالا

تراز  معدل و مصاحبه هم دخیل میشه 

بعد اینکه دعوت به مصاحبه شدی حالاتراز معدل و مصاحبه هم دخیل میشه

یعنی بعد ازدعوت به مصاحبه تنها چیزی که رو قبولی اثر داره نهایی و مصاحبه هست درسته؟

یعنی تاثیر دروس تخصصی و فرهنگیان فقط واسه تراز خوب و دعوت به مصاحبه شدن بود دیگه ؟

کدومش مهم تره؟من دبیری زیست دوست دارم، الان تمرکزم رو روی چی بذارم بیشتر؟

الان واضحه اگر هدفت  فرهنگیانه باید کنکور اردیبهشت رو  شرکت کنی کنی و حتما دفترچه های فرهنگیانو هم جواب بدی 

ولی حالا اگه این وسط خدایی نکرده یه درصد هم قبولش فکر کردی نشدی یا رشته های رشته خودتو خواستی هم بزنی باید  تیر رو هم ثبت نام کنی تا بعدا بتونی واسه سراسری انتخاب رشته کنی

وگرنه دیگه اصلا با کنکور اردیبهتشت نمیشه واسه سراسری انتخاب رشته کرد ودرصدات هرچقدرم که باشه فقط به درد فرهنگیان میخوره واسه رشته خودت باید تیر شرکت کنی

یعنی بعد ازدعوت به مصاحبه تنها چیزی که رو قبولی اثر داره نهایی و مصاحبه هست درسته؟یعنی تاثیر دروس تخ ...

چرا دوباره اینجا تراز کنکورت و فرهنگیان هم هس بزار یه نمونه قبولی بفرستم واست بهتر متوجه میشی

الان واضحه اگر هدفت فرهنگیانه باید کنکور اردیبهشت رو شرکت کنی کنی و حتما دفترچه های فرهنگیانو هم ج ...

ممنونممم از راهنمایی هات🤍

یعنی بعد ازدعوت به مصاحبه تنها چیزی که رو قبولی اثر داره نهایی و مصاحبه هست درسته؟یعنی تاثیر دروس تخ ...

آره اگه کنکور اردیبهشت رو خوب ندی نه بلکه دعوت نمیشی بلکه مجاز به انتخاب رشته هم نمیشی  و تراز دفترچه کنکورت وفرهنگیانت باید حداقل ۵۰۰۰ باشه 

هرکدوم ۵۰۰۰ 

یکیش باشه ۷۰۰۰ اون یکی باشه ۴۰۰۰  مجاز به انتخاب رشته فرهنگیان نمیشی