2777
2789
عنوان

شوهرم میگه شب خونه نمیام

118 بازدید | 10 پست

میریم با دوستام شبگردی شامتو بخور بخواب منم گفتم پس منم زنگ میزنم با دوستام میرم بیرون گفت برو به نظرتون برم یا نه عوضش دربیاد آخه شنبه هم کلاس دارم از یه طرف صبحی چیکار کنم خوابم ببره 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کجا بری با پدرش تماس بگیر بگو پسرش تماس گرفته که شب نمیاد خونه با دوستاش میره بیرون گردی فردا خدای نکرده اتفاقی براش افتاد یا معتاد و مشروبخور شد گردن زنش نندازین خودتون با پسرتون برخورد کنین

نه کجا بری با پدرش تماس بگیر بگو پسرش تماس گرفته که شب نمیاد خونه با دوستاش میره بیرون گردی فردا خدا ...

شوهرم هفته ای میره پیش دوستاش پدرومادرش میدونن حتی دوستاشو میشناسن منم چندتاشو دیدم با خانوماشون ارتباط داریم 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

شوهرم هفته ای میره پیش دوستاش پدرومادرش میدونن حتی دوستاشو میشناسن منم چندتاشو دیدم با خانوماشون ارت ...

پس اگه میشناسین بیخیال راحت بخواب فردا سرحال سرکلاس بتونی بری