2777
2789
عنوان

اومدیم مهمانی صاحب خونه میگه سرم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 35 پست
منم الا انقد سرم درد میکنه حوصله خودمو ندارم چه برسه مهمون دخترتو و بردار برو گناه داره صاحب خونه

منم همینطور یهو سردرد شدم بالای چشمم داره میترکه و سرگیجه با دخترمم دعوا کردم که نزدیک من نیا نیم ساعت چشمامو بستم یکم بهتر شدم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کاملا حق‌داره اگه قبل از رفتن یه تماس میگرفتی الان انقدر تحقیر نمیشدین.منم هیچ وقت پذیرای مهمان سرزد ...

قبل از اومدن زنگ زدم

بدون اطلاع قبلی جایی نمیرم خانم 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیخام ناراحتت کنم ولی منم دیدم طرب میره جایی میزبان شرایط پزیرایی نداره ولی میگه بچم دوست داره بمونه خب شرایط اون بنده خدا هم درک کن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
منم همینطور یهو سردرد شدم بالای چشمم داره میترکه و سرگیجه با دخترمم دعوا کردم که نزدیک من نیا نیم سا ...

الا یه هفتس هر روز سردرد من قبلا اصلا سردرد نمیشدم 

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

قبل از اومدن زنگ زدمبدون اطلاع قبلی جایی نمیرم خانم

خب خاله گفت بیا؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بابا خب ی کم درکش کنید اون بنده خدا چ گناهی کرده ک همش باید سرو صدا اضافی تحمل کنه 

منم الان انقد سر درد دارم کامل درکش میکنم 

سعی کن باحرفات بهش بفهمونی ک عزیزم درکت میکنم تو ام نیاز ب استراحت داری و....

ولی خب چیکار کنم  دخترم نمیاد ،کاش راضی بشه بریم ک تو ام بتونی استراحت کنی 

الا یه هفتس هر روز سردرد من قبلا اصلا سردرد نمیشدم

شاید سرماخوردید جدیدا تو دوران پریود یا بلافاصله بعدش میگرن بدی میشم امسال اینطوری شدم سردرد و سر گیجه شدید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بابا خب ی کم درکش کنید اون بنده خدا چ گناهی کرده ک همش باید سرو صدا اضافی تحمل کنه منم الان انقد سر ...

بهش گفتم

فرستادمش رفت اتاقش

گفتم برو استراحت کن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

بله گفت بیاینوقتی اومدیمهمین دم در که در رو باز کردخیلی ریزرو ترش کرد

خب انقدر ساده نباش، بگو منکه تماس گرفتم حالت خوب بود. چی شد یهو.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ب خودت نگیر واقعا سر درد پدر آدمو درمیاره خیلی سخته احتمالا میگرن داره و ب صدا حساسه

نه دوسه روز مهمان داشتن

خب انقدر ساده نباش، بگو منکه تماس گرفتم حالت خوب بود. چی شد یهو.

یعنی چی ساده نباش

متوجه نمیشم