2777
2789
عنوان

خانمهایی که می‌رسد با مرد متاهل داخل رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیش زن بابای من خودش توجیح میکنه که اینا اومدن دنبال من من نمیدونستم این زن داره و فلان و فقط توجیه میکنن حال اون که اون ۳۵ سالش بوده اون زنه خودش عقل نداشته منگل بوده اینا اومدن دنبالش 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
پس بچه چی

بچه بهانه است، زنها اغلب بخاطر ترس از تنها موندن و استقلال مالی نداشتن میمونن و میسازن، اگر این دوتا مشکل نبود ، خودشون داوطلبانه مرد خیانت کار رو ترک میکردن ، بچه رو هم یا با خودشون میبردن یا مینداختن رو دل باباش و معشوقه جدیدش

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

وقیقا همینه ! مردی ک زنشو بخواد نمیره پی هرزگی . اینکه کجا پیام میده خود گول زنی یه زنای متاهل هس ک ...

من تو این موقعیت نیستم خدا رو شکر ولی واقعا ۹۰ درصد این زنای هرزه واسه اون مردا مهم نیستن و بهشون به چشم دستمال کاغذی نگاه میکنن و ۴ روز تفریحشونو میکنن بعدم ولشون میکنن ،البته یه درصدیم هستن که واقعا مهمن و میشن زن دوم و سوگلی ،که فعععک نکنم تعدادشون زیاد باشه

بچه بهانه است، زنها اغلب بخاطر ترس از تنها موندن و استقلال مالی نداشتن میمونن و میسازن، اگر این دوتا ...

نه بچه بهانه نیس من دیدم زنایی که کارمند رسمی بودن خونه داشتن ماشین داشتن طلا داشتن ولی واقعا بخاطر بچه موندن ،

این مواقع زن باید هشیار باشه و مچشونو بگیره و طلاق بگیره و نترسه از طلاق

چه فایده طرف میره عشق و حال و پولش رو نثار غریبه میکنه به زن خودش مهر طلاق و بچه عوض مهریه یا مهریه سالی دو سالی ربع سکه میرسه

نه بچه بهانه نیس من دیدم زنایی که کارمند رسمی بودن خونه داشتن ماشین داشتن طلا داشتن ولی واقعا بخاطر ...

اونها هم بخاطر ترس از تنها موندن موندن، ترک کردن رابطه سمی هم خودش خیلی دل و جیگر میخواد ک اغلب خانما ندارن

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه بهانه است، زنها اغلب بخاطر ترس از تنها موندن و استقلال مالی نداشتن میمونن و میسازن، اگر این دوتا ...

خب وقتی استقلال مالی نداری بچه رو کجا ببری ...بزاریشم دلت پیششه... نمیتونی بزاریش زیر دست کسی

خب وقتی استقلال مالی نداری بچه رو کجا ببری ...بزاریشم دلت پیششه... نمیتونی بزاریش زیر دست کسی

خب همین دیگ ، زنی ک خودش شاغل نشده و منتظر مونده یک مرد بیاد و زندگیشو گردن بگیره و نجاتش بده ، باید تاوان وابستگی و ضعفش رو ی جا بده دیگ ... 

اینا همش بهانس، ذات که خراب باشه خود به خود بهانه تراشی می‌کنه واسه همه چی

ببخشید امضاتون یعنی چی زن بساز یعنی مصیبت از نظر شما 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
واسه خیلی از آقایون باعث میشه بی عرضه و تنبل بشن

مرسی ک گفتین من خیلی بسازم و قانع و چون شاغلم از همسرم اصلا در خواست پول نکردم وبیشتر وقتا خیلی ام خرج کردم تو زندگیم نمیدونم درست یا اشتباه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره