2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه نوجوان درسخون دارید

448 بازدید | 53 پست

مامان نوجوان خصوصا دخترای درسخون

چجوری بچتون درسخون شد؟

بخاطرش ایام امتحانات از گردش و مهمونی میزنید؟

بهش کار خونه هم مسئولیت میدین؟ در چه حد؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

شوهر من خیلی بی خیاله

میکه دانشگاه نخوند هم مهم نیست 

مگه خودمون چی شدیم؟

نظر مامانای با تحصیلات دانشگاهی چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده ساله دارم 

از اول با خودش بود درس 

بالا سرش ننشستم 

کل کارهای مدرسه با خودشه 

کارهای شخصی که حتما و به سری کار هم تو خونه انجام میده مهمانی هم میرم تا حالا نشده ب خاطرش نرم خودش برنامه ریزی می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا فکر می کنید باید با میل شما درسخون بشن؟شاید درس و دوست نداره شما نمی تونی کاری بکنی

چند سالتونه؟

متاهلید؟

بچه دارید؟

ده ساله دارم از اول با خودش بود درس بالا سرش ننشستم کل کارهای مدرسه با خودشه کارهای شخصی که حتما و ب ...

احسنت

خدا حفظش کنه 

۱۲ سالشه.خودش به درس علاقه منده منم تشویقش میکنم . اجازه نمیدم کار خونه انجام بده.اگر امتحان داشته باشه مراعاتش میکنیم و جایی نمیریم

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️

امسال کنکور دارم فکر کنم از کلاس نهم اصلا ظرف نشستم اصلا نمیذاره کارای خونه رو انجام بدم 

به خاطر درسام مهمونی خیلی کم میره سعی میکنه کمتر مهمون دعوت کنه اگر هم مهمون آمد برام پانسیون میگیره 

کلا از بچگی هم به درسم کاری نداشت خودم درسخون بودم 

چند سالتونه؟متاهلید؟بچه دارید؟

خیر خودم جوونم 

خواهرزاده و دوستای کوچیک تر از خودم زیاد می بینم که دوست ندارن درس بخونن 

خودمم خیلی توی علم روانشناسی و ... مطالعه دارم و از نظر علمی ثابت شده است که نمی شه کسی رو مجبور کرد 

چند تا ترفند هست 

ولی بازم به میل خود شخص بر می گرده 

سرچ کنید

کاربری دست دو نفر هستش ❤️
۱۲ سالشه.خودش به درس علاقه منده منم تشویقش میکنم . اجازه نمیدم کار خونه انجام بده.اگر امتحان داشته ب ...

چه خوب

شوهرم چون اکثرا شبا دیر میاد منزل، اگه یه شبی استثنا زود بیاد، زنگ میزنه حاضر بشید بریم بیرون. اصلا هم تو کتش نمیره درس داره امتحان داره

الان دخترم امتحان مطالعات و علوم داره میگه بریم براش کاپشن بخریم