2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه نوجوان درسخون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 53 پست
چه خوبشوهرم چون اکثرا شبا دیر میاد منزل، اگه یه شبی استثنا زود بیاد، زنگ میزنه حاضر بشید بریم بیرون. ...

هنوز کوچیکه دخترت

ولی خب اگه کنکوری شد باید بمونین خونه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷یه کنکوری🌷

من خودم یکی از درسخونای مدرسه بودم

مامانم بی سواد بود و همه درسام حتی کلاس اول با خودم بود و واسه همین یاد گرفتم مسئولیت پذیر باشم و درسامو ب موقع بخونمو بنویسم چون مامان بابام بنده خدا ها سواد نداشتند خودم بودمو خودم. ولی بچه هایی ک مامانشون بزور بالا سرشونه ندیدم نتیجه خوبی بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منزوی نیستدیشب هم رفتیم دور دور و معجون خوردیم

قبول کنید درس خوندن ذاتی هست من دبیرم دانش اموز دارم والدین با سواد خیلی پایین بچه ها شب تاصبح درس میخونه با اینکه خیلی واسه والدینش مهم نیست کلاس نهم با امتحان نهایی معدلش۲۰شد.بچه هست پدرو مادر با سطح سواد بالا مامانش انواع کلاسها میزارش چقدرم واسه درس بچه حرص میخوره ولی بچه بازیگوشه

من خودم یکی از درسخونای مدرسه بودممامانم بی سواد بود و همه درسام حتی کلاس اول با خودم بود و واسه همی ...

دقیقا منم از وقتی روی درسام حساس شدن نتونستم چندان قشنگ درس بخونم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷یه کنکوری🌷

چرا فکر می کنید باید با میل شما درسخون بشن؟شاید درس و دوست نداره شما نمی تونی کاری بکنی

ایشون کاملا راست میگن 

شاید بچه شما اصلا دوست نداشته باشه درس بخونه 

و علاقش این باشه که بره تو اسطبل حیوونا جارو بکشه 

اصلا مگه بچه شما باید درس بخونه 

اصلا چرا زاییدی که تو فکر تحصیلاتش هستی 

اصلا چرا ازدواج کردی که بخوای بچه دار بشی 

و...

یا خدا آدم نمیدونه جواب این افراد رو چی بده 

منم مثل شما ی بچه نه ساله دارم

از درسش غافل موندم دارم عذاب وجدان میکشم اما هیچ وقت جرات  تاپیک زدن  ندارم 

چون ی افرادی میان و نظر میدن که اصلا دوست ندارم تو تاپیکم بیان و پیام بدن 

قبول کنید درس خوندن ذاتی هست من دبیرم دانش اموز دارم والدین با سواد خیلی پایین بچه ها شب تاصبح درس م ...

من ی بچه کلاس چهارمی دارم اصلا وقت نمیکنم حتی مشقشو امضا کنم 

یا چک کنم 

اون روز گریه میکنه میگه مامان از وقتی نی نی اومده تو خونمون وقت نمیکنی باهام کار کنی 

هیشکی ندارم کمکم کنه

واقعا درسش هم داره اُفت میکنه 

ایشون کاملا راست میگن شاید بچه شما اصلا دوست نداشته باشه درس بخونه و علاقش این باشه که بره تو اسطبل ...

اومدم فحش بدم دیدم مسخره اش کردی🤣🤣🤣

والا بقرآن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
من ی بچه کلاس چهارمی دارم اصلا وقت نمیکنم حتی مشقشو امضا کنم یا چک کنم اون روز گریه میکنه میگه مامان ...

من خودم مدرس زبانم

دانش آموز دارم مادرش به شدت پیگیر بود ۳ تا بچه داره هر سه تا ماشالله درسخون

صاحبخونه خودم به شددددددت سختگیر

نه گردشی نه‌ مهمونی، نه رستورانی 

همیییییییشه خونه آن

۱۰ شب خاموشی 

۵ صبح بیدار

، ۲ تا پسر داره

بزرگه پزشکی میخونه. با یه دانشجوی پزشکی هم ازدواج کرد

پسر کوچیکه هم تیزهوشان میگه بهشگفتم فقط پزشکی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
ایشون کاملا راست میگن شاید بچه شما اصلا دوست نداشته باشه درس بخونه و علاقش این باشه که بره تو اسطبل ...

هر کسی لیاقت نداره که بخوای نظر بدی براش 😚

مثل شما و ایشون 

قصد بی احترامی ندارم صرفا در جواب پیامتون گفتم

کاربری دست دو نفر هستش ❤️
من خودم مدرس زبانم دانش آموز دارم مادرش به شدت پیگیر بود ۳ تا بچه داره هر سه تا ماشالله درسخونصاحبخو ...

من ی شوهر نظامی دارم که روی نظم خیلی حساسه 

مدام تو خونه رو نظم گیر میده 

اگه ی لیوان روی اپن باشه دعوا راه میندازه 

ی دختر کوچلوی ۱۶ ماهه که به شدت بهم چسپیده 

چکار کنم ؟

عزیز من اینو هیچ وقت فراموش نکن که پسر یا دختر درسخون بی ادب یا اون کسی که نمیتونه با کسی ارتباط برق ...

اینا همه حرف چرت ببخشید متخصص قلبی که نمیتونهخ ارتباط بگیره یا بی ادبه بدرد نمیخوره ؟؟؟

من خودم نوجوونم ولی نسبت به حجم درس ها میگم اگر دبیرستانی نیست اصلا سخت نگیرید بیرون برید تفریح بکنید و به اندازه کافی وقت برای کار های مورد علاقش بزارید قبل از دبیرستان راحت میشه درس و تفریح رو هندل کرد 

میگم بزارید خوش بگذرونه چون دبیرستان واقعا فشار میاد و اون موقع شاید نتونه خیلی برای خودش وقت بزاره و چندین سال منزوی میشه

هر کسی لیاقت نداره که بخوای نظر بدی براش 😚مثل شما و ایشون قصد بی احترامی ندارم صرفا در جواب پیامتون ...

خوب خدا را شکر 

فهمیدی نباید بعضی جاها نظر بدی 

چون نظرتون فقط بدرد خودت میخوره 

همینم خودش خوبه که اینو متوجه شدی 

حالا خانم با لیاقت میشه دیگه تشریف ببری بیرون  تا ما نظریه دیگران هم ببینیم 

من درسخون بودم موقع مدرسه

اره پدر و مادرم از مهمونی و مسافرت میزدن بخاطر برنامه‌های من

کارهای خونه خیلی کم با من بود، مثلا هر از گاهی ظرف شستن یا جارو کشیدن (روتین نه)

اینکه چطوری درسخون شدم هم بیشتر خودم علاقه داشتم و از اول هم مستقل بودم توی درس خوندن، کسی باهام کار نمیکرد