2777
2789
عنوان

ی مشاعـره مون نشـه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 130 پست
درجهان گر لذتیست دردل بستن استلیک دل بستن نمی ارزد به دل برداشتن

لطفاً اشعار دوستان رو دنبال کنید و به مشاعره ادامه دهید

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

دامن مکش به ناز که هجران کشیده‌امنازم بکش که ناز رقیبان کشیده‌ام

من از طرز نگاه تو امید مبهمی دارم 

نگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دلرم

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما را ز خیال تو چه پروای شراب است؟خُم گو سر خود گیر، که خُمخانه خراب است

تا عهد تو دربستم عهد همه بشکستم

بعد از تو روا باشد نقص همه پیمانها

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
تا کی به تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

هر که درین بزن مقرب تر است 

جام بلا بیشترش می دهند

يـادت آيد روز بـاران گــردش يك روز ديرين ؟پس چه شــد ديگــر كجا رفت خاطرات خوب و شیرین در دل آن كـوي ...

هست از پس پرده گفتگوی من و تو 

چون پرده بر افتد نه تو مانی و نه من

دانی که چیست دولت دیدار یار کردندرکوی او گدایی بر خسروی گزیدن

نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت

به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد

دیشب صدای تیشه از بیستون نیامدشاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد

دست از طلب ندارم تا کام من برآید 

یا تن رسد به جانان یا جان زتن درآید

دیشب صدای تیشه از بیستون نیامدشاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد

همش که دال شد .😅