2777
2789
عنوان

ی مشاعـره مون نشـه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 130 پست
روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم به تو من سنگ زدی من نرمیدم نگسستم باز گ ...

ماکت ذکر تو گویم که تو. پاکی و خدایی 

پرچم جز به همان ره که توآم راهنمایی

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند استخدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

یاد باد آن روزگاران یاد باد

روز وصل دوستداران یاد باد

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل 

کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
دردیست درد عشق که هیچش طبیب نیستگر دردمند عشق بنالد غریب نیست

تو نه مرد عشق بودی خود از این حساب سعدی

که نه قوت گریزست و نه طاقت گزندت

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
ماکت ذکر تو گویم که تو. پاکی و خدایی پرچم جز به همان ره که توآم راهنمایی

يـادت آيد روز بـاران گــردش يك روز ديرين ؟

پس چه شــد ديگــر كجا رفت خاطرات خوب و شیرین 

در دل آن كـوي بن بست ، در دل تو آرزو هست ؟

کودک خوشحال دیروز ، غــرق در غـم هاي امــروز

يـاد بـــاران رفتـه از ياد ، آرزوها رفتــه بر بـاد

باز بـاران ، باز بـاران ...مي خورد بر بام خـــانه

بي تـــرانه ، بي بهـــانه ، شــايدم گم كرده خــانه ... !

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

دامن مکش به ناز که هجران کشیده‌امنازم بکش که ناز رقیبان کشیده‌ام

ما را یاران چشم یاری داشتیم 

خود غلط بود آنچه میپنداشتیم

😐😐😐😐😐😐تو چرا از سایت بیرون نمیری

جسارتاً شما همون خانمی هستید که در تاپیک حس ششمی بهم درخواست دوستی دادین و بنده به شما عرض کردمـ حسم در مورد شما میگه که شما به کسی که علاقمندی نمیرسید؟!

خب این که ناراحتی نداره .!

شما تلاشتونو‌ بکنید شاید تقدیر عوض شد و بهش رسیدین.

لطفاً این‌همه تاپیک های بنده رو زیر نظر نگیرید و ایجاد مزاحمت نکنید !

در امان حق..

دردیست درد عشق که هیچش طبیب نیستگر دردمند عشق بنالد غریب نیست

تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمی باشد .

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

الا یا ایها الساقی ادر کأسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها