2777
2789
میشه برام توضیح بدی چجوری بود اگه زحمتی نمیشه♥️میخوام بخرم شک دارمدر حد ماسک موی ایرانی خوب بود یا م ...

مالدمن اصل نبود دوبار زدم بد موهام ریخت ولی بنظرم برو داروخونه بگو ماسک نوی کاسه ای ارگان بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول از همه من مث افسرده ها شدم ازمایش دادم دیدم ویتامین دی بدنم باید 86باشه مال من 11 چن بار قرص میخورم بالا نمیره ایندفعه سوزن داد بهم ی سوزن زدم گفت هر هفته تا 8هفته قرص بخورم بعد ماهی یکی دوماه دیگه ازمایش بدم ببینم بالا میره یا ن 

بچه ها ویتامین دی خیلیییییییی روی مو تاثیر داره واقعن بیش از حد من موهام دسته دسته میریخت

من قرص ضد استرس اضطراب مصرف میکنم دکتر برام نوشت

بعد قرص اکتی درم نوشت برام بهش گفتم موهام خیلی میریزه تحقیق کردم قرص خیلی خوبیه باید سه دوره مصرف کنم ورقی ۱۵تا داخلشه بعد سوزن بیوتین برام نوشت دوتا هس قاطی میکنم باهم هر دوهفته ی بار بزنم برای مو خیلی خوبه بیوتین عالیییییییییی خیلی خوبه برای مو 

بچه ها زینک بدن تون اگر بالا باشه موهای بدنتون زیاد میشه براهمین میگم ازمایش بدید 

1●شنبه= میخک +رزماری اسپری میکنم

---------------------------------------------------------------------‐--------------

2●یکشنبه =میخک +رزماری اسپری میکنم

--------------------------------------------------------------------------------‐---

3●دوشنبه= اب پیاز+ روغن کرچک

قبل حموم نیم ساعت موها با شامپو میشورم 

--------------------------------------------------------------------------------------

4●:سه شنبه شب میخک رزماری ب موهام نزنم

---------------------------------------------------------------------------------------

5●چهارشنبه=حنا+سدر

نیم تا 20 ساعت بمونه روی سرم 

بعد شب اسپری ب موهام نزنم

هفته ای که اینا رو نمیزارم روغن کرچک بزنم

------------------------------------------------------------------------------------

6●پنجشنبه=میخک +رزماری اسپری میکنم

------------------------------------------------------------------------------------

7●جمعه= روغن رزماری میزنم۳۰دیقه

+رزماری اسپری میکنم

--------------------------------------------------------------------------------------

از حموم که اومدم کمی روغن ارگان مو میزنم 

این برنامه حموم اینا هس