2777
2789

میخک رزماری میزارم ده دیقه میزارم جوش بیاد با دولیوان اب بعد سرد که شد از صافی ردش میکنم میریزم توی این اسپره ها اندازه یک هفته ام هس بعد هرشب میزنم ب سرم یکم با نوک انگشت ماساژس میدم بدون ناخن بعد میبافمش حتمن موها بیافید اسپره بزارید توی یخچال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا سدر خیلی برای موها خوبه خیلییییی ولی حتمن تنیز بشورید ن اینکه شامپو زیاد بزنید سرتون من کلن دو دس بیشتر شاممو نمیزنم ولی با اب حتمن اون ذرها حنا سدر در بیارید بمونه تو سر خارش میگیره موها میریزه من با سر شور سرم میشورم هعی مث برس میکشم موهام تا دربیاد 

من رفتم نشستم حیاط دیدم پایین موهام نازک ایلی موخوره داره با قیچی تا جایی که بدم اومد کوتاه کردم بعد بقیه شو اونجایی که دوشاخ بود با قیچی گرفتم الا اصلن ندارم فقط چن تا دونه بعد قبل حموم ب ساقه مو هاتون روغن نارگیل بزنید میگن واسه موخوره عالی من میزنم بعد کلن پایین موهارو سرکه سیب بزنید ی پلاستیک بپیچونید بهش بعد ۲۰ دقیقه بشوریدش ب ساقه نوها اصلن شامپو نزنید وقتی کف سر بشورید خودش ب ساقه میرسه تمیز میشه اصل ریشه ساقه موها خشک میشه شاممو بزنید 

الان من امشب میخام برم حموم میخام روغن رزماری  بزنم سرم 40دیقه بزارمش با کلیبس بقیه شد جمع کنم چون روغن بزنی سنگین موها جمع باشه یا بافته بهتر ب ریشه بزنید ب ساقه اصلن نزنید

اب پیاز هم میزنم ولی توی برنانه گفتم کی میزنم خیلی اب پیاز موثر واقعن فولیکول مو فعال میشه رشد قدی موها تاثیر زیادی داره بعد روغن کرچک خیلی سنگین خودش تنها بزنید سرتون روغن کرچک عالیه موها پرپشت میشه