2777
2789
عنوان

زبان ترکی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 107 پست
نه عزیزم با خودت اشتباه نگیر😂

نه عزیز امثال شما هست کسی با محل زندگی شما کاری نداره! در حدی نیستید که بخوام بحث کنم باهات اومیدوارم شب خوبی داشته باشی و با این تفکرات قرون وسطایی بتونی زندگی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجباولین باره همچین ری اکشنی نسبت به آذری بودن میبینم!!

احتمالا اونایی که دیدی اصالتشون رو فراموش کردن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

آذری زبان زیاد دیدم و شنیدم راجبشمتوجه نشدم واقعا

عزیز این ها افرادی هستن که متاسفانه در ترک ها زیاد دیده میشه که ما خودمون قبولشون نداریم و تفکرات بسیار مضخرفی دارن و حتی نوع صحبتشون دید فوق العاده بی ادبانه هست 

نه عزیز امثال شما هست کسی با محل زندگی شما کاری نداره! در حدی نیستید که بخوام بحث کنم باهات اومیدوار ...

اوکی مگه نمیگی در حدت نیستم پس چرا هر سری میای ریپلای میکنی کلي تایپ میکنی؟😂

بروووو دیگه بای

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خودم ترکم برای بقیه نمیدونم سخته یا نه😂

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
آذری ها مگه ترک نیستن؟ چه ربطی ب اصالت داره

آذری ی واژه جعلی هستش که به ترک ها نسبت دادن و کل قدمت این کلمه به 70 سال نمیرسه 

ما تورکیم 

عزیزززم گویش زیر شاخه ی زبانه ولی ریشه ی هردو ترکی هست اگه نوشتارمتفاوت میبینید دلیلش اینه که روسی ...

عزیز من می‌دونم ترکی استانبولی هم عثمانی بوده که الان جاشو به انگلیسی داده و من ترکی آذری با استانبولی یکی نمی‌بینم 

ریپ زدی منم جوابتو دادم ! به خانواده آت بگو رو تربیت کار کنن 😊

متاسفانه برای تو کار از کار گذشته باید بیشتر تو شکم مادر ات میموندی مغز ات کامل میشد 

دیگه دیره💔