2777
2789
عنوان

سال اول زندگی به شوهرتون اگه پول لازم باشه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 70 پست

بچه هات با تو و همسر جدیدت زندگی میکنن؟

۶۰ میلیون مگه چقدر بهت سود میدن که بشه هزینه دو تا بچه رو باهاش داد ؟

یعنی خرجشون رو این آقا داره میده ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خرجلی بچه ها رو هم خودش انجام میده همش که میاد به در میگه تا من بشنوم خودمو میزنم اون راه که منظو ...

چی بگم عزیزم 

ولی اون مرد هست میتونه دربیاره

ولی شما زنی و شاغلم نیستی

60تومنم که الان پول نیست

من بودم نمیدادم

دیگه خودت میدونی

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

هزار تومن هم ندی . شک نکن این پول رو به باد میده و بیچاره میشی. خیلی عرضه داره خودش بره در بیاره بخره. ۶۰ میلیون شما کلا ۳ تا گوسفند میشه میخواد چیکار کنه باهاشون

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

چون بچه داری از قبل نده بعدم الکی دام میگیرم و زیاد میکنم کسی که نمیتونه ده میلیون جور کنه دو تا بره ...

بهش گفتم خود پولمو نمیدم ولی اگر خاستی از بانک بپرسم وام بگیرم روی ضمانت همون پولم وام رو بگیری قسطاشو بدی 

اون پول که برای بچه هاته اما تو بانک ارزشش صفر میشه

سعی میکنم سودشو هم خدج نکنم هی اضافه کنم روی همون الان سودش برای دوسه ماه ۴ ملیون شده باهاش سکه پارسیان گرفتم کنار گذاتم همونو برای اینده بچه ها 

ما نه پدر مادرش خونه شون یه جای خارج شهره که حیاط بزرگ دارن و هر سال چند تا میخرن بزرگ میکنن میفروشن ...

هممم... با پول خودش بخره. پول خودت و بچه هات رو نده بهش.

شوهر خودم از این کارا میکرد... اردک بزرگ کرد، بوقلمون، شترمرغ... آخرش هم هیچی، همه پولش رو هدر داد. من هم نادان بودم پولم رو بهش میدادم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

من بودم میدادم

چون داره خرج بچه ها ی منو میده 

بچه هام توی خونه ی اون دارن زندگی میکنن

درضمن 60 میلیون مگه چه سودی داره 

اصلا به حساب نمیاد که اینو بهانه کردی حتی اگر به باد هم بده میدادم بهش

خب بره ده ملیون نیست که ۱۵ ۱۶ ملیون میشه هر یه دونه بره کوچیک

عزیزم بره بیست کیلویی هر کیلو 400هم باشه میشه 8 میلیون 

همسرت باهات صادق نیست اگر این قیمت داده منظورم 15و16 میلیون 

پول گوسفند زنده ضربدر دو کنی وجه گوشت تو بازار میشه 

بره تا بیست ،بیست و پنج کیلو 

گوسفند هم‌30 و ....

بچه هات با تو و همسر جدیدت زندگی میکنن؟۶۰ میلیون مگه چقدر بهت سود میدن که بشه هزینه دو تا بچه رو باه ...

اره با من زندگی میکنن سود ۶۰ تومن هم یک ملیونه که به عنوان پول تو جیبی برای بچه ها حساب میشه که اگر جایی لازم شد براشون چیزی بخرم اگرم نشد همونم باز براشون جمع میکنم .خرجشونو شوهرم داره میده الان