2777
2789
عنوان

سال اول زندگی به شوهرتون اگه پول لازم باشه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 70 پست
اره برای همین چون میترسم برنگردونه بعدا و بخاطر پس گرفتنش دلخوری پیش بیاد ولی الانم داه میره و میاد ...

نده بهش این حق بچه های شماس 

خودش بره کارکنه مگه شما عابر بانکی 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اتفاقا خیلی زرنگه خوبم همه چیزو بلده تویه خونه ای زندگی میکنه که خانم پولشو داده این پولا رو هم میگی ...

اره منم نمیخام کل دار ندارمو بزارم وسط بخاطرش چون ادم از فردای خودش بی خبره و همین لحظه اگر بمیرم میدونم این پول برای بچه هام میمونه ولی اگر بدم و فرداش بیوفتم بمیرم کی میخواد مواظب این دوتا بچه باشه  خب اینجوری میشه که همش مجبورم پول خودمو از اون جدا کنم که قاطی نشه چون واسه بچه هاست هر جورم باشه باز مال بچه هاست دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دام ( گوسفند احتمالا منظورتون باشه ) مگه با شصت تومن میشه مثلا چهل پنجاه راس گوسفند گرفت ؟ که بخواید از فروشش سود هم عاید تون بشه 

نهایت دو یا سه راس بشه با این پول گرفت، که اونم اگه سود داشته باشه ،سودش انقدر ناچیز و خرد که به چشم نمیاد 

بره هم بگیرین نهایت پنج راس بشه ،اونم اینا بزرگ بشن انقدر خرج دارن که به سود نمیرسه ( از قدیم گفتن تا گوساله ،گاو شود دل صاحبش کباب شود )

فردا جدا از همه اینا زیر بلیت میرین که خانواده شوهرتون میان میگن این بره/ گوسفند رو ما خرجش رو دادیم و مراقبت کردیم و کلا داستان میشه 

پس پول و پس اندازت رو سر این مسائل خرج نکن 

دام ( گوسفند احتمالا منظورتون باشه ) مگه با شصت تومن میشه مثلا چهل پنجاه راس گوسفند گرفت ؟ که بخواید ...

اره منم بهش ‌خیلی اصرار کرده سر این موضوع گفتم به شرطی میدم که تو حیاط خونه خودمون نگه داریم نه خونه ی مادرت .

اتفاقا خیلی زرنگه خوبم همه چیزو بلده تویه خونه ای زندگی میکنه که خانم پولشو داده این پولا رو هم میگی ...

زرنگ‌نیست. مفت خوره

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

زرنگ کسیه که خانوادش راحت بهش اعتماد کنن و بهترین زندگی رو داشته باشن

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

نده بهش این حق بچه های شماس خودش بره کارکنه مگه شما عابر بانکی

اره .چند بار منت کرد که من دارم خرج بچه هاتو هم میدم منم بهش گفتم وظیف خرج کردن مرد برای خانوادش خوراک و پوشاک و مسکن هست و وقتی فقط اون داره خرج خورد خوراک رو میده و خونه و بقیه خرجای بچه هارو خودم میدم انصاف نیست که همین دوقرون پس اندازم رو هم بدم بهش