2777
2789
عنوان

سال اول زندگی به شوهرتون اگه پول لازم باشه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار تومن هم ندی . شک نکن این پول رو به باد میده و بیچاره میشی. خیلی عرضه داره خودش بره در بیاره بخر ...

منظورت از امضات چیه

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
هزار تومن هم ندی . شک نکن این پول رو به باد میده و بیچاره میشی. خیلی عرضه داره خودش بره در بیاره بخر ...

😐😐😐😐😐امضات اسکلی چیزی هستی ؟؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

نده 60 میلیون مردی که کار میکنه میتونه جور کنه خودش .ولی شما که خانه دار و بچه داری دیگه بهت برنمیگر ...

اره برای همین چون میترسم برنگردونه بعدا و بخاطر پس گرفتنش دلخوری پیش بیاد ولی الانم داه میره و میاد و میره هی میگه کاش پول داشتم میخریدم انگاد طعنه میزنه به من ولی خب منم به وقتش برای رهن خونه ۱۲۰ ملیون که میتونستم اصلا بهش ندم و بگم خودت باید خونه اجاره کنی برای اجاره خونه گذاشتم (که قولنامه ولی به اسم خودم گرفتم )ولی دیگه این ۶۰ ملیون اخرین پولیه که دارم و نمیخام بی پول بمونم و همش از اون پول بخوام 

چی بگم عزیزم ولی اون مرد هست میتونه دربیارهولی شما زنی و شاغلم نیستی60تومنم که الان پول نیستمن بودم ...

من بهش گفتم میتونم براش وام جور کنم به پشتوانه همون پولی که تو حساب خوابوندم برای سود که وام بگیره و قسطشو خودش بده 

همونو میگه تو الان گذاشتی حساب ماهی یک ملیون سود میکنی توی ۸ ماه بشه ۸ ملیون من ۶۰ ملیون بره بخرم بعد ۸ ماه دوبرابر میشه میشه ۱۰۰ ملیون میفروشم بهت میدم ولی میتریم اعتناد کنم همین پولمم از بین بره 

همونو میگه تو الان گذاشتی حساب ماهی یک ملیون سود میکنی توی ۸ ماه بشه ۸ ملیون من ۶۰ ملیون بره بخرم بع ...

خرج دو تا بچتو این شوهرت میده؟ اگر اینجوریه که دستش درد نکنه واقعا مرد خوبیه.