من ۶۰ ملیون پول دارم که گذاشتم حسابم سودش رو میگیرم چون دوتا بچه از ازدواج قبلم دارم و الان شاغل نیستم درامد ندارم سودشو برای بچه ها چیزی لازم بشه میگیرم که مجبور نشم هر روز از شوهرم پول بگیرم .بعد همش میگه اگر پول داشتم دام میخریدم تو حیاط مامانم میزاشتم بزرگ بشن بعد بفروشم سود کنم روش انگار نا محسوس به من میگه که تعارف کنم پولمو بهش بدم شما باشین پول میدین به شوهرتون چون میترسم پس نده یا خانواده اش بعد این که پولو بدم الکی به یک بهانه با من بد بشن و نخوان پس بدن
هزار تومن هم ندی . شک نکن این پول رو به باد میده و بیچاره میشی. خیلی عرضه داره خودش بره در بیاره بخر ...
منظورت از امضات چیه
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
نده 60 میلیون مردی که کار میکنه میتونه جور کنه خودش .ولی شما که خانه دار و بچه داری دیگه بهت برنمیگر ...
اره برای همین چون میترسم برنگردونه بعدا و بخاطر پس گرفتنش دلخوری پیش بیاد ولی الانم داه میره و میاد و میره هی میگه کاش پول داشتم میخریدم انگاد طعنه میزنه به من ولی خب منم به وقتش برای رهن خونه ۱۲۰ ملیون که میتونستم اصلا بهش ندم و بگم خودت باید خونه اجاره کنی برای اجاره خونه گذاشتم (که قولنامه ولی به اسم خودم گرفتم )ولی دیگه این ۶۰ ملیون اخرین پولیه که دارم و نمیخام بی پول بمونم و همش از اون پول بخوام
هزار تومن هم ندی . شک نکن این پول رو به باد میده و بیچاره میشی. خیلی عرضه داره خودش بره در بیاره بخر ...
همونو میگه تو الان گذاشتی حساب ماهی یک ملیون سود میکنی توی ۸ ماه بشه ۸ ملیون من ۶۰ ملیون بره بخرم بعد ۸ ماه دوبرابر میشه میشه ۱۰۰ ملیون میفروشم بهت میدم ولی میتریم اعتناد کنم همین پولمم از بین بره