2777
2789
عنوان

نوزاد دوماهه ام امروز کلا خواب بوده بد نیس بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 55 پست
بچه اولم شیر خشکی بود و رفلاکس شدید شیر ای ار میدادم بهش متاسفانه و پیشنهاد میکنم اینکارو نکن ب شدت ...

موندم ایندفعه اپتامیل رگیرم امتحان کنم یا همین نان بدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شیرندارماره میگن بدمزسمن تاالان شیرخشک نان دادم

از دوماهگی ب بعد تازه شیر میاد و بیشتر میشه عزیزم آبگوشت و..

اگه سینتو میگیره بزار مک بزنه

بچه رفلاکسی شیر خشک دادن بهش عذاب آور تره

نان خوبه اگه بهش افتاده فقطیکم سنگینه

من الان بچم چارماهشه و رفلاکس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم ایندفعه اپتامیل رگیرم امتحان کنم یا همین نان بدم

ن اپتامیل درسته شیر سبکیه اما اونقد خوب نیست خیلی بچه هارو اسهال می‌کنه با وجود چربی کمش

نان و سوپرامیل شیرهای خوبی هستن 

اگر بهش افتاده عوضش نکن

لطفاً در گوگل کارزار و بعد در قسمت سرچ کد 266217 رو وارد کنید.کارزار درخواست اجرای عدالت در طرح ام ...

این همونه که به به بچه های بعد از سال ۱۴٠٠قراره نفری دو تومنوبدن؟خوبه من دوتا بچه دارم از بعد سال ۱۴٠٠

از دوماهگی ب بعد تازه شیر میاد و بیشتر میشه عزیزم آبگوشت و..اگه سینتو میگیره بزار مک بزنهبچه رفلاکسی ...

چرا من شیرخودمو میدم بیشتر بالامیاره؟

بنظرت قرص تشنج میخورم بدنیس واسش؟توبارداریمم میخوردم پیش دوتامتخصص اطفال رفتم یکی گفت شیرتو نده .. یکی گفت تاثیر نداره روشیرت خیالت راحت 

چیکارکنم دودل شدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ن اپتامیل درسته شیر سبکیه اما اونقد خوب نیست خیلی بچه هارو اسهال می‌کنه با وجود چربی کمشنان و سوپرام ...

ممنون گلم ی سوال

چرا من شیرخودمو میدم بیشتر بالامیاره؟

بنظرت قرص تشنج میخورم بدنیس واسش؟توبارداریمم میخوردم پیش دوتامتخصص اطفال رفتم یکی گفت شیرتو نده .. یکی گفت تاثیر نداره روشیرت خیالت راحت 

چیکارکنم دودل شدم

چرا من شیرخودمو میدم بیشتر بالامیاره؟بنظرت قرص تشنج میخورم بدنیس واسش؟توبارداریمم میخوردم پیش دوتامت ...

اگه شیر خودتو خواستی بدی باید لبنیات گاوی.سویا.شیرینی جات .غذاهای اسیدی .حبوبات و این چیزارو نخوری .

بعد از غذا چای یا دم کردم آویشن یا بابونه بخوری 

هر قرصی برای شیر دهی ضرر خودشو داره اسم قرصت رو سرچ کن گوگل و ببین برای شیر دهی چجوره

این همونه که به به بچه های بعد از سال ۱۴٠٠قراره نفری دو تومنوبدن؟خوبه من دوتا بچه دارم از بعد سال ۱۴ ...

سلام نه متاسفانه میگن شامل نوزادهای میشه که اول فروردین 1405دنیا میان برای همین این کارزار و راه افتاده لطفاً امضا کنید و به دوستانتون هم بگید. 

اصلا نزاشت اروغشو بگیرم ک داشت شیر میخورد بالااورد اره داره دکتر رفتم پدی لاکت داد ولی فرق نکرده

عزیزم پدی لاکت که داروی رفلاکس نیست بیشتر برای گوارش بچس

بچه ی منم رفلاکس داره دکتر شربت پپسومید فاموتیدین داده

عزیزم پدی لاکت که داروی رفلاکس نیست بیشتر برای گوارش بچسبچه ی منم رفلاکس داره دکتر شربت پپسومید فامو ...

دیگ نمیدونم من ب دکتر گفتم بالامیاره گفت چیزی نیس زیاد میخوره ..چن بار گفتم همینو گفت 

گرمیچر و وکولیکز و پدی لاکت داده