2777
2789

اولین باره انقدر خوابیده دوبار سعی کردم بیدارش کنم گریه میکنه چشامشو باز نمیکنه دوباره میخابه  ازصبحم دوبار بالااورد شیر که بهش دادم هدچی خورده بود الان مطمعنم معده اش خالیه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوساعت یه بار باید شیر بخوره عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هر 2/3 ساعت باید شیر بخوره ها 

چند ساعته شیر نخورده ؟ 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

لطفاً در گوگل کارزار و بعد در قسمت سرچ  کد 266217 رو  وارد کنید.

کارزار درخواست اجرای عدالت در طرح امید مادران باردار که شامل مادران فرزند زیر دوسال قبل 1405نیز بشود .

سپاس 🙏❤️

مرسی عزیزم ببخشید اینجا پیام دادم لطفاً برای هر کی فکر میکنید بفرستید 

شبو همش بیداره دیگه😁خدا ب دادت برسه

🫠🫠🤣چرررا اولین باره انقدر خوابیدع مداومممم‌.. گیجه گیجه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فقط بخواب،امشب تا صبح بیداره

اشکال نداره بنظرت این همه خابیده چون باراولشه میگم

بیرون نبردیش؟! احتمالا سرماخورده باشه. من دختر کوچیکم وقتی دو ماهش بود اینطوری شد خیلی خیلی شدید سرما خورده بود و سرفه های بدی میکرد 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚