2777
2789
عنوان

نوزاد دوماهه ام امروز کلا خواب بوده بد نیس بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 55 پست
گروشخونتون زیاد گرم خنک کن خونه رو

ن باور کن گرم نیس 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اروغشو میگیری ؟ رفلاکس نداره ؟ هرطور شده بیدار کن یکم شیر بده قندش نیوفته

چرا رفلاکس داره ولی هرروز بالانمیاره یوقتایی اینطوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نخورده ک عوضش کنم... معده اش خالیه توخواب بهش شیر دادم همرو بالااوردن تب نداره

طفلک قندش میفته 

بیدارش کن پوشکشو باز کن  حتی اگر تمیزه ببر پاهاشو بشور

بهش شیر بده عمودی بغلش کن تا شیر رو پس نده  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اصلا نزاشت اروغشو بگیرم ک داشت شیر میخورد بالااورد اره داره دکتر رفتم پدی لاکت داد ولی فرق نکرده

پدی لاکت و امپرازول و همه چی من دادم اصلا رفلاکس نوزاد با دارو اونقد کنترل نمیشه بیشتر خوراک خودتو رعایت کن

چرا رفلاکس داره ولی هرروز بالانمیاره یوقتایی اینطوره

اگه رفلاکس داره پس طبیعیه 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
طفلک قندش میفته بیدارش کن پوشکشو باز کن حتی اگر تمیزه ببر پاهاشو بشوربهش شیر بده عمودی بغلش کن تا ش ...

باش گلم ممنون

ن باور کن گرم نیس

لباس چی پوشیده؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پدی لاکت و امپرازول و همه چی من دادم اصلا رفلاکس نوزاد با دارو اونقد کنترل نمیشه بیشتر خوراک خودتو ر ...

شیرخشک میخوره 

چیکارکنم شیرخشکشو عوض کنم؟ 

موفق باشی عزیزمخداقوت بچه داری هر روز یه پروژه جدیده 😁

خخخ دقیقا 😘🥰

مرتب باد گلو بگیر فصل به هست دمنوش به درست کن بخور و بهش شیر بده معدش تقویت میشه

شیرخشک میخوره عزیزم

شیرخشک میخوره چیکارکنم شیرخشکشو عوض کنم؟

بچه اولم شیر خشکی بود و رفلاکس شدید شیر ای ار میدادم بهش متاسفانه و پیشنهاد میکنم اینکارو نکن ب شدت بوی بد میده و بدمزس پسر من کلا ذائغش با این شکل گرفت

چرا خودت نمیدی

بچه اولم شیر خشکی بود و رفلاکس شدید شیر ای ار میدادم بهش متاسفانه و پیشنهاد میکنم اینکارو نکن ب شدت ...

شیرندارم

اره میگن بدمزس

من تاالان شیرخشک نان دادم