2777
2789

از آبجی من سر قابله زدن اونم رفت از دزده دزدیش😂

میگن وقتی میری خوابگاه فرض کن که با چنتا دزد قراره زندگی کنی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اون خودم بد نیستاتفاقاً تجربه ی خوبیهزرنگ و پخته میشی

اخه من همینجوریش هم تو مترو و خیابون و دانشگاه استرس دزدی دارم ، استرس درسای دانشگاه هم که هست همینطوری اش دارم همش وزن کم میکنم میرفتم شهر دیگه حتی تو خواب هم ارامش نداشتم

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

اصلا ازتون دزدی نشده ؟ اگه تجربه ای در این مورد دارید لطفا بگیدببخشید عزیزم علوم پزشکی هستید ؟

ن عزیزم من اصلا تجربه دزدیده شدن اموال نداشتم، ی مدت تو خوابگاه ی نفر لپ تابا رو میبرد که خوشبختانه گرفتنش. ولی همونم این نبود که مال همه رو ببره، از اتاقایی می‌برد که میدونست مثلا لپ تاب میذارن رو تخت در اتاقم باز میرن دسشویی و آشپزخونه. نه من وزارت علوم بودم گلم

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..