2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم یه صندوق قفل دار کوچیک بخرم وسایل مهمم توش باشه

بله اینم ایده خوبیه البته اینم بگم باز امکان داره باز کنن ببرن

کلا از من ب تو نصیحت سعی کن سبک بری بخدا همون صندوق ببری میگن این حتما چیز گرون داره بریم بازش کنم خلاصه ک ادم بد زیاده

گوشیت که پیشته سخت میشه دزدیش

طلا و نقره اصلا نبر

وسایلی مثل فلش و ایرپاد و پاور بانک و شارژر رو سعی کن بزاری تو کیفت همراهت باشه

لپ تاپ هم احتمالش هست دزدیده بشه، یه جای مطمئن براش پیدا کن، مثلا به دوستات بسپرش وقتی میری بیرون

البته دانشگاه ما تقریبا از این خبرا نبود همه چی میبردیم همینجورم ولو بود کف اتاق کسیم نمیدزدید، فقط یه بار فلش دوستم گم شد اونم مطمئن نیستیم دزدیده باشن، فرهنگیان میخوندیم

ولی دانشگاهای دیگه شنیدم که میدزدن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

یادمه لباسای رو بند روهم میدزدیدن🤣

خوابگاه ما، تازه مختص علوم پزشکی بود

همه سیس دکترا رو میگرفتن بعد از اینکارا میکردن😂😂

لباسای خوشگلتو اصلا رو بند نزار بمونن چون میبرن

یادمه میترسیدیم روپوش رو بذاریم رو بند ک خشک بشه چون اگر میبردنش دیگه فرداش نمیتونستیم بریم کارآموزی🤣من خودم با دست میشستم بعد اگر زمستون بود میذاشتم تو خشک کن لباسشویی و بعدم بالای بخاری خشکش میکردم

فصلایی ک هوا گرم بود هم با بچه ها مینشستیم تو حیاط دورهمی بعد دیگه تا خوراکیامونو میخوردیم روپوشامون خشک میشدن و میبردیمشون 😂😂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
بله لپ تاپ و میبرن. معمولاً هر کس تو اتاق کمد قفل دار داره که مشکل حل میشه تا حد زیادی

کمد قفل دار مگه ایمنی داره؟

من کلید کند خودم رو گم کرده بودم با قاشق راحت قفل رو باز کردم به کمک دوستان 

کمد قفل دار مگه ایمنی داره؟من کلید کند خودم رو گم کرده بودم با قاشق راحت قفل رو باز کردم به کمک دوست ...

خب اتاق ک بندرت خالی میمونه وقتی هم خالی باشه در خود اتاقم قفله!! کی دزد بیاد تو اتاق ببره؟! معمولا این اتفاق برا اونایی میفته ک در اتاقو باز می‌ذارن میرن. بعد چند مدتم دیگه بچه ها فلت همو میشناسن غریبه ببینن حساس میشن خودشون حواسشون هست 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
خب اتاق ک بندرت خالی میمونه وقتی هم خالی باشه در خود اتاقم قفله!! کی دزد بیاد تو اتاق ببره؟! معمولا ...

دقیقا بحث اینجاست اکثرا از داخل خود اتاقا دزدی میشه

وگرنه ب ندرت کسی جرات می‌کنه وارد اتاق دیگران بشه

دقیقا بحث اینجاست اکثرا از داخل خود اتاقا دزدی میشهوگرنه ب ندرت کسی جرات می‌کنه وارد اتاق دیگران بشه

هوووو دیگه در این حد که آدم رو هم اتاقی شناخت داره! من پیش نیومد برام تو ۸-۹ سالی که خوابگاه بودم نمی‌دونم 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
هوووو دیگه در این حد که آدم رو هم اتاقی شناخت داره! من پیش نیومد برام تو ۸-۹ سالی که خوابگاه بودم نم ...

چی بگم تو اتاق ما و اکثر بچه های خوابگاه سابقه ی دزدیده شدن اموال داشتن

فقط من نداشتم چون دانشجو ارشد بودم فقط یه روز در هفته میموندم وسیله زیادی نیاورده بودم

وسایلم در حد لباس راحتی و مسواک اینا بود

بیشتر هم شکم به هم اتاقیا بود ولی خب هرگز بیان نمی‌کردم

بعضی وقتا هم لباسا رو از رو بندکس می‌بردن

حالا دانشگاه ما جزو دانشگاه های معتبرعلوم پزشکی هست بچه ها وضع مالی خوبی هم اکثرا داشتن 

هوووو دیگه در این حد که آدم رو هم اتاقی شناخت داره! من پیش نیومد برام تو ۸-۹ سالی که خوابگاه بودم نم ...

اصلا ازتون دزدی نشده ؟ 

اگه تجربه ای در این مورد دارید لطفا بگید

ببخشید عزیزم علوم پزشکی هستید ؟