2777
2789
عنوان

کیا ژن روس دارن💅🏻😗

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 89 پست
بزار یه عکس میزارم از خودم

فعلا که می‌بینی یکی اومده تو تاپیک چرت میگه😂😑

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلی کههه😍❤

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

فعلا که می‌بینی یکی اومده تو تاپیک چرت میگه😂😑

آره ولش کن جوابش رو نده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خوشگلی کههه😍❤

مرسی عزیزم بنظر خودم معمولیم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نی نی یار عزیز این خانوم چند وقته کلید کرده رو من 

انگ فیک بودن میزنه 

میگه تو رفتی المان در صورتی که من گفتم دارم میرم و هرگز نگفتم المانم

حسادت چیز قشنگی نیست

تو همه تاپیک هام هست بهم حرف میزنه 😑🥲

حسادت چیز قشنگی نیست

این کاربر همه میدونن فیکه تو لازم نیست به من بگی 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خودتی ؟چقدر قشنگییی❤❤😍

مرسی عزیزم خودت خوشگل‌تری ❤️

کاش منم یک روزی امضام مثل تو پربار شه سیسی :)❤

ایشالا موفقترین باشی😍❤

تو همه تاپیک هام هست بهم حرف میزنه 😑🥲

ای هی هی ببینی بدتر فزوعی کی بیای معذرت خواهی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین