2777
2789
این کاربر همه میدونن فیکه تو لازم نیست به من بگی

هیچکس بجز توی مشکل دار با من مشکلی نداره

چون من نه تاپیک هام پربازدید نه جنجال‌یه 

هیچوقت نگفتم رفتم المان توهمی

🫧🩷🌜A girl with big goals

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان آذربایجان و ارمنستان و...هم اول برای ما بود بعد روسیه گرفت ازمون 😑

اگر به اینکاها برمیگردین روس حساب نمیشین 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من خالص ایرانیم💅💅 نه تو نسلمون سید داریم نه مهاحر البته بابا بزرگم مهاجر اذری بود زمان شوروی ولی مهم ژنشه که فرقی نداره آذربایجانم مال ایرانه مثل ارمنستان و تاجیکستان و..💅💅💅💅💅

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

دوستان آذربایجان و ارمنستان و...هم اول برای ما بود بعد روسیه گرفت ازمون 😑اگر به اینکاها برمیگردین ر ...

به نکته ی بسیااااار قشنگی اشاره کردب

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

منو میگه بجون عزیزم اگر یکبار گفته باشم رفتم المان به من میگه تو گفتی رفتی المان بخدا اگه گفته باشم

عامو ول کن 

اینجا همه ب هم‌گیر میدن

اهمیت نده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
آره پدربزرگم از سمت مامانم عرب لبنان ان‌

واییی خوش بحالت میگن عربا خیلی پولدارن درسته؟

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻