2777
2789
عنوان

ولخرج هستین یا با برنامه و اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 83 پست
اگه ولخرجی میتونی قرعه خانگی بذاری یا هر ماه خودتو موظف کنی مقداری از درآمدتو طلا بگیری

عضو قرعه خانگی هستم

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خرج میکنم 

زندگی برام بی ارزشه می خوام جمع کنم که چی بشه 

وقتی بچم مریضه وقتی خودم مریضم. این پول به درد چیم می خوره 

چرا اینده نگری کنم برای اینده ای که معلوم نیست 

لااقل الان دغدغه ی نخوردن و نپوشیدن و نگشتن نداشته باشم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ولخرج.چندوقته خیلییییی ولخرجی میکنم

🌹

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

چند ماهی است با برنامه ریزی خرید میکنم و یکم پیشرفت کردم واقعا هر چقدر هم حقوقت بالا باشه برنامه ریز ...

دقیقاً.

شوهرم ولخرجه از دسش به ستو اومدم خودم میانه ام اول پس انداز میکنم باقی مونده رو خرج اینجوری مثل شوهر ...

ویژگی اکثر آقایون 

من پول داشته بودم وسیله مورد نظرم همون موقع میخرممعتقدم الان نخرم بعدن نمیتونم بخرم و همیشه هم ب این ...

کاملاً درسته 

سعی میکنم متوسط باشم ،اگه بخوام خیلی سخت بگیرم و حساب گر باشم برای آینده ، نگاه میکنم  ممکنه شاید آینده ای نباشه حالا به هر علت ، ممکنه فردا زنده نباشیم ، یا چیز دیگه ، اگه بخوام خیلی ولخرج هم باشم باز ممکنه نیاز به پول داشته باشم در آینده یا نتونم کار کنم

شوهرم ولخرجه از دسش به ستو اومدم خودم میانه ام اول پس انداز میکنم باقی مونده رو خرج اینجوری مثل شوهر ...

ببین نذار پول دستش بمونه

همسر منم ولخرجه

هی طلا بگیر هرچی پول دستش میاد

طلا پس اندازه بدرد میخوره یجایی

کل ماه رو با ۲ تومن جلو میبرم خرج لباس رفت و امد و کافه رستوران و اینترنتم با خودم باید اقتصادی باشم ...

فقط ۲ تومن ؟

من خرج میکنم زندگی برام بی ارزشه می خوام جمع کنم که چی بشه وقتی بچم مریضه وقتی خودم مریضم. این پول ب ...

ن دیگه عزیزم

چرا آینده معلوم نیست؟

فرداها ک پیر بشیم حداقل باید سر بار بچه ها نباشیم زیر یک سقف خوب باشیم با نه گلم؟ ی ماشین خوب داشته باشیم ک لنگ کسی تشیم یا ن؟

عمر و آینده دست خداست اما اگ همه بخوایم نامید باشیم ک نمیشه 

پس اگ نا انیدیم چرا بچه آوردیم ب این دنیا؟

ما بخاطر بچه هامون...

اگر خوته و ماشین و درآمد عالی و..دارین که نوش جونتون مشکلی نداره ولخرجی

مایی ک نداریم خدایی کنار خرج ها، باید برا آینده م جمع کنیم

خیلی خیلی ولخرجججج فق کافیه پول تو حسابم بیاد..هزارتومن هم پس انداز ندارم

خوبه . اما آدم اینجوری به مشکل میخوره که!